Statistika za Avgust mesec | Reč urednika

Foto: dfwhailrepair.com

„Timski rad je gorivo koje omogućava običnim ljudima da postignu neobične rezultate.“ – Upravo to!
Bez Vas, vernih čitalaca, ne bi postigli ovako sjajne rezultate za prvi mesec našeg druženja na web-mestu. Objavljene 63 zanimljive priče koje žargonski rečeno ‘žude’ za čitanjem i diskusijom.

1

Sa Vaše desne strane, dostupni su Vam statistički podaci o broju pregleda i posećenosti sajta. Ovo su neverovatne brojke! Za prvi mesec našeg druženja, sajt svettajni.wordpress.com zabeležio je čak 13.192 posete! Kada bi izračunali srednju vrednost za jedan mesec, brojevi pokazuju da je svaki dan naš sajt posećivalo 425 osoba. Ove brojke za prvi mesec našeg rada pokazuju da javnost zanima ova tematika, a mi ćemo se potruditi da vredno nastavimo istraživanje interesantnih oblasti po kojima je ovaj sajt poznat.

63, broj objavljenih priča za Avgust mesec, a čak 23.790 pregleda istih! Naši posetioci cene trud i rad, a brojka preko 20.000 to pokazuje. Zanimalo nas je koje TOP 3 priče su najčitanije, a evo i liste:

1 – Otkrivena najveća prevara svih vremena: Uzbunjivač iz elitne grupe naučnika otkrio tajnu koju ne smete znati! (1925 pregleda)

2 – Kanadski novinar ubijen, jer je otkrio šta se sprema posle lažirane svetske krize! (1141 pregled)

3 – Kailasa Hram: Izgrađen nepoznatom tehnologijom (1062 pregleda)

Neverovatni podaci za Avgust mesec otkrivaju da je naš sajt praćen iz čak 60 država! (Slika ispod)

2

Države obojene žutom bojom jesu upravo države čiji internet korisnici prate naš sajt.
TOP 5 država sa najviše korisnika koji prate naš sajt su:

1 – Srbija (9920 pregleda)
2 – Hrvatska (2699 pregleda)
3 – BiH (2691 pregled)
4 – Makedonija (2337 pregleda)
5 – Crna Gora (803 pregleda)

Neverovatno mi je drago da naš region prednjači, i da svi zajedno predstavljamo nezamenjiv tim!

loading...

Zanimljivi podaci pokazuju da je naša stranica na društvenoj mreži Facebook doprinela ogromnom saobraćaju na našem sajtu gde je realizovano 16.186 pregleda. Zanimljiv podatak jeste i taj da je za samo mesec dana, našu stranicu na #facebooku lajkovalo 500 članova!

Iz dana u dan raste broj onih koji sajt posećuju putem Google pretraživača, i taj broj iznosi 209. Ne zaostaje ni Tviter, odakle saobraća 121 internet korisnik.

Od novina jeste i postojanje našeg naloga na društvenoj mreži Google+ ! Zapratite nas.


Interesantan podatak jeste i taj da je 192 posetilaca sajta ukucalo određeni pojam u ‘Pretraga’, a da je rezultat bio Unknown Search Terms, odnosno nepostojeći sadržaj. Nadamo se da će u naredim mesecima ovaj broj biti manji, te će svako od naših posetilaca pronaći onaj sadržaj koji ga zanima.


3

Osim zanimljivih priča, pokušavamo da obogatimo sadržaj i sa video snimcima, te je ova slika iznad pravi pokazatelj koliko je zabeleženo odlazaka sa našeg sajta na druge web-lokacije.

Ostvareno je 1446 klikova ka poznatoj platformi YouTube i to prvenstveno zbog video snimaka sa YouTuba koji su sastavni deo naših priča.

  • Kada su u pitanju dodatne opcije koje Vam mogu biti od pomoći prilikom posete našem sajtu, izdvajamo sledeće:

3

Možete da dobijate sve naše objave na Vaš e-mail. Trenutno je 14 pratioca, a u narednom periodu broj će biti mnogo veći.
Jedino što treba da uradite jeste da napišete Vašu e-mail adresu u praznom belom polju, a zatim kliknite na ‘Prati Blog’. Automatski će Vam stići poruka na Vaš e-mail.


5

Kalendar objava je zaista neophodna stavka na sajtu. Brojevi koji su označeni crvenom bojom, pokazuju da su tog dana objavljene zanimljive priče. Možete da kliknete na određeni datum i da vidite koje su to priče objavljivane tog dana.


6

Nezaobilazne arhive koje pokazuju broj objavljenih priča tokom jednog meseca. Ako Vas zanima koje su to priče objavljene u avgustu, kliknite na avgust i biće Vam dostupna lista zanimljivih priča za čitanje.


8

Kako da se pridružite zajednici na našem sajtu? Veoma lako i jednostavno! Skrolujte Vašim mišem na krajnji deo našeg sajta i uočićete tekst ‘Registracija’. Kliknite na registraciju, upišite Vaš e-mail i Username (Vaše ime na sajtu), te ćete na Vašem e-mali dobiti poruku da potvrdite registraciju. Onog trenutka kada potvrdite registraciju, postali ste zvanično deo tima na web-nebu!


7

I za kraj, kako komentarisati ako niste registrovani na našem sajtu? Sasvim jednostavno!
Ikonice društvenih mreža (Facebok, Tviter, Google+) koje se nalaze sa desne strane su ključ problema. Kliknite na neku od njih (na onoj gde imate nalog) i samo se prijavite kao što to obično radite prilikom posete tim mrežama. Nakon prijave ćete biti u mogućnosti da komentarišete direktno na sajtu.

Što se tiče registrovanih korisnika, onih korisnika koji su se registrovali na našem sajtu, mogu direktno da komentarišu bez prijave na društvenim mrežama.

Ako želite da stupite u kontakt sa urednikom, ovde su informacije koje tražite: Kontakt i informacije

Toliko od nas za sada… Čitamo se i dalje?

loading...

Related posts

Leave a Comment