Uncategorized 

Svettajni.com među 950.000 NAJBOLJIH sajtova u svetu!

9263
(Klikni na sliku)

Pozdrav dragi članovi!

Izuzetna mi je čast što mogu da Vam saopštim da smo u Utorak, 10-og Maja ušli u TOP 1M najboljih i najposećenih sajtova u svetu, a da smo danas već ušli u TOP 950.000! Ovo su stvarno neverovatni rezultati, s’obzirom da UKUPAN broj sajtova u svetu iznosi preko 1 MILIJARDU!

Ovi rezultati nisu došli sami od sebe. Trenutan broj zanimljivih priča na našem sajtu prelazi cifru od 770! S’obzirom da nemamo stalan izvor finansiranja, već je sve za svrhu edukacije javnosti o temama koje su veoma značajne za svetsku javnost, a koje inače nisu u velikoj meri zastupljeni na našim prostorima, zaslužuje pohvalu.

Alexa.com, jeste kompanija koji se bavi web sajtovima, digitalnim marketingom i meri količinu saobraćaja koji sajtovi u svetu danas privlače. Možete svakodnevno pratiti kretanje rejtinga našeg sajta u svetu tako što ćete ukucati URL adresu našeg sajta u Alexa.com pretraživač.

Popularnost sajta Svettajni.com je doprinela tome da krenemo da pravimo YouTube klipove o tematici o kojoj se već bavimo. Možete nas subskrajbovati ili kako se stručno kaže pretplatiti na naš kanal Svet tajni. Za snimljenih trenutno 7 klipova, privukli smo pažnju preko 200 ljudi koji su nas već zapratili na YouTubu. HVALA VAM na tome!

Spomenuću da se na društvenoj mreži Facebook približavamo cifri od 15.000 ČLANOVA! Možete nas lajkovati na Svet tajni i na Misterije sveta.

Još jednom, želim da se zahvalim SVIMA VAMA koji nas već duži period svakodnevno čitaju, prate, gledaju, komentarišu. VI ste naša pokretačka snaga. Sa VAMA jedino možemo da dosegnemo još jače ciljeve, a to je da ova tematika postane rasprostranjena na našim prostorima! HVALA VAM.

Do daljeg druženja,

Svettajni.com

Related posts

Leave a Comment