Uncategorized 

TOP 10 video diskusija: Najveće misterije, Vojni eksperimenti, Faraonska kletva, Slovenska mitologija & drugi | YouTube

Military_laser_experiment-min

Stigli smo do naše pete po redu video diskusije, a ujedno i naše najveće do sada – TOP 10!

Inače, za one koji prvi put čitaju, video diskusiju radimo upravo zbog retrospektive najnovijih objavljenih YouTube klipova na našem kanalu Svet tajni. Zapratite nas, jer nas već sutra (Sreda) očekuje novi video.

No, vreme je da počnemo!

Naš prvi klip, od ukupno 10 u ovoj video diskusiji osvrće se na našu listu najvećih misterija na svetu. Upravo su to mesta na kojima se dešavaju čudni fenomeni koji nisu jasni ni naučnicima.

Pogledajte video:

Koja misterija iz prethodnog klipa je ostavila Vama najveći utisak?

Dotakli smo se i tematike o vojnim eksperimentima. Visoki državni predstavnici kriju velike tajne koje su mogle uništiti našu planetu. Predstavljamo Vam listu vojnih eksperimenata koji su nepoznati javnosti.

Pogledajte video:

Da li ste znale za neke od ovih eksperimenata? Nastavljamo dalje!

U svetu danas postoje mnoga mesta koja su zabranjena za javnost, a mi Vam predstavljamo neka od njih.

loading...

Pogledajte video:

Jedna enigms koja i danas privlači veliku pažnju javnosti, a reč je o smaragdnim tablicama. Zanimljiva kodirana misterija.

Pogledajte video:

Promotivna najava projekta koji je planiran da bude realizovan u Novembru mesecu ove godine. Vremenom ćemo Vas obaveštavati o projektu, a ono što je sigurno jeste da će se jedna sezona emitovati pola godine.

Pogledajte video:

Misteriozne smrti posle otvaranja grobnice Tutankamona zaista otvaraju mnoga pitanja. Da li zaista postoji faraonska kletva ili je u pitanju samo mit?

Pogledajte video:

Svi smo srećni i skačemo od radosti jer smo na našem YouTube kanalu Svet tajni ‘privukli’ preko 1000 subskrajbera! Upravo zbog toga smo napravili jedan Pitanja & Odgovori video u kome urednik sajta Svettajni.com odgovara na Vaša pitanja!

Pogledajte video:

Mitska bića slovenske mitologije kao jedne od najmisterioznijih bića u svetu predstavljaju strah i trepet tokom vekovima svog postojanja. Upravo zbog toga smo napravili video klip u kome smo diskutovali o Slovenskoj mitologiji.

Pogledajte video:

Baš volim TOP liste, a jedini razlog jeste taj jer ne znate šta sve može da se nađe u njoj! Predstavljamo Vam našu TOP 5 listu nerešenih misterija na svetu. Mnoge ove lokacije i posle nekoliko vekova privlače pažnju javnosti.

Pogledajte video:

Naš najnoviji objavljeni klip, a ujedno i poslednji u ovoj video diskusiji, a reč je o Egipatskim piramidama. Da li piramide sadrže sopstvene izvore moći? U kakvoj su vezi sa planetama u svemiru? Kako su izgrađene?

Pogledajte video:

To bi bilo to, za sada. 🙂 Nadam se da Vam se sviđaju naši video klipovi, ako sam u pravu, zapratite nas na YouTube, preporučite nas Vašim prijateljima, lajkujte, šerujte, mnogo bi nam značilo.

Ako niste pogledali našu prošlu TOP video diskusiju, pogledajte OVDE.

Pratite nas na društvenim mrežama ▼

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu: @mrdule |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment