Uncategorized 

TOP 6 video diskusija: Drevne ruševine, Misteriozni signal, Bizarne, Kapija Bogova & drugi | YouTube

retrospektiva

Već treća po redu video diskusija. Brzo snimamo za YouTube? (šala 🙂 ). Drago mi je što nas redovno gledate na našem kanalu na YouTube. Zapratite nas, ako već niste. No, da uradimo mi novu retrospektivu.

Naš prvi od 6 video klipova u ovom članku se osvrće na neka od zanimljivih ostrva koja nisu poznata široj javnosti.

Informacije koje opisuju ova ostrva jesu zapravo drevne legende o njihovom postojanju.

Pogledajte video:

Vreme je da otrkivamo delove istorije koji nam nisu poznati, a u velikoj meri su deo zagonetne slagalice. Pogledajte video klip o neverovatnim podvodnim ruševinama u Japanu:

Naš najgledaniji video klip sa preko 2.500 pregleda osvrće se na tematiku misterioznih signala.

Duboki i mračni svemir nam šalje brojne misterije koje naučnici ne mogu da reše. Jedna od njih je i uhvaćen signal 187,5. Pogledajte video:

Sledeći video klip sa najboljim ocenama od Vas, osvrće se na neke od najbizarnijih misterija na koje i danas naučnici, ali i javnost teško mogu doći do odgovora. Pogledajte video:

Legenda o nepoznatom prolazu. Prolazu u božanski svet. Predstavljamo Vam jednu od velikih misterija Južne Amerike. Otkrijte o čemu je reč:

Naš poslednji video, nedavno objavljen, a reč je o Dravidima. Civilizacija koja se prostirala na teritoriji današnje severne Indije krije neverovatna arheološka blaga, koja su od neprocenjivog značaja.

Pogledajte video, ako to do sada već niste uradili:

Nadam se da smo Vam malo ulepšali dan sa ovim klipovima. Razlog zašto ovo kažem, je upravo zbog toga što su mnogi od Vas predlagali da bude više slika na sajtu (dok čitate određeni članak), te su upravo ovi video klipovi pravi odgovor Vama.

Nadam se da ćemo i u buduće praviti retrospektive, jer nam je cilj da proširimo vidike ove tematike i na YouTube. Zapratite nas, već nas ima preko 350! Kada budemo došli do cifre od 500 subskrajbera na YouTube, napravićemo opet jedan Q&A video, gde ćete VI postavljati pitanja uredniku Svettajni.com!

Pre nego što se odjavim, da kažem da će sada u SREDU (13.07.) ići NOVI video klip.

Hvala Vam što nas svakodnevno čitate i gledate. Puno znači!

Do daljeg druženja,

Svettajni.com

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni

Related posts

Leave a Comment