Uncategorized 

TOP 7 video diskusija: Bizarni muzeji, Grčka mitologija, Crni papa & drugi | Youtube

dr-min

Naša četvrta po redu video diskusija! Obično radimo ovu retrospektivu jednom mesečno, u zavisnosti koliko klipova objavimo na našem YouTube kanalu Svet tajni. No, krećemo!

Naš prvi od sedam klipova u novoj video diskusiji se osvrće na priču o postojanju misteriozne mumije na Titaniku. Priča o ukletoj mumiji na Titaniku nije poznata javnosti, a mnogi odgovori na ovu enigmu ni danas nisu jasni. Predstavljamo Vam priču o ‘ukletoj’ mumiji koja je početkom XX veka zaintrigirala sve.

Pogledajte video:

Naš drugi klip se osvrće na TOP činjenice, a ovoga puta na najbizarnije muzeje u svetu. Zaista jedinstveni i unikatni muzeji u svetu. Predstavljamo Vam listu najbizarnijih muzeja u svetu.

Pogledajte video:

Ja lično volim da čitam i gledam sve što ima veze sa mitovima, legendama i mitologijom. Grčka mitologija, kao jedna od najpoznatijih u svetu, predstavlja oličenje i strahopoštovanje prema Bogovima. Predstavljamo Vam neke od čuvenih mitova Grčke mitologije.

Pogledajte video:

Tu su i klipovi sa mračnijom tematikom, a reč je o tajnama Vatikana. Vatikan krije tajne koji nisu najasnije običnom čoveku. O kakvim Vatikanskim misterijama je reč, pogledajte u našem novom video klipu.

Pogedajte video:

Danas se cela planeta suočava sa velikim prirodnim nepogodama. Da li Vas je nekada zanimalo kakva je klima bila na našoj planeti pre 1000 godina? Predstavljamo Vam listu najvećih prirodnih nepogoda u istoriji planete u kojima su nastradali milioni ljudi.

loading...

Pogledajte video:

Arheološki lokaliteti uvek privlače pažnju svih nas. Naredni klip se bavi jednim zanimljivim arheološkim lokalitetom, a reč je o drevnom gradu nazvan Lavlja stena. Grad je lociran na neobičnom reljefu, a njega, kao i mnoge druge zaboravljene gradove krasi bogata istorija.

Pogledajte video:

I naš poslednji klip u ovoj četvrtoj po redu video diskusiji, se bazire na mesta u svetu za koja mi lično smatramo da ne bi trebalo da ih posećujete. Ovo je ujedno naš najnoviji klip, pa ako ga niste pogledali, sada je pravo vreme za to.

Pogledajte video:

Hvala Vam što nas svakodnevno čitate i gledate. Puno znači! Sutra (Četvrtak) NOVI klip na našem YouTube kanalu.

Ako niste pogledali našu prošlu TOP video diskusiju, pogledajte OVDE.

Do daljeg druženja,

Svettajni.com

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment