Uncategorized 

TOP 7 video diskusija – Kemtrejlsi, Magija, Moljopski trougao, Kineske piramide & drugi | YouTube

image-de-youtube-9

Druga kompilacija naših YouTube klipova! Jednom mesečno objavljujemo klipove koje smo radili i objavili na YouTube. Ovo je naša NOVA lista.

Došli smo do neverovatnih izvora slika koje prikazuju sam proces pripreme za prskanje, odnosno trovanje stanovništva. Bavili smo se Kemtrejlsima. Pogledajte video:

Čuveni grimoari ili priručnici za magiju su vekovima budili veliku maštu javnosti u svetu. Danas znamo kako i zašto su ove knjige nastale, a i ko je njihov tvorac. Pogledajte video klip o Magijskim knjigama:

Anomalna zona u Rusiji krije velike tajne specifične za ovaj region. NLO, čudni zvuci, neobična svetlost čine sastavni deo Moljopskog trougla. Pogledajte video i otkrijte šta to ovaj region krije:

Cilj nam je da video klipovi budu sa što više različitih tema, jer svakog od Vas zanimaju određene oblasti.

Predstavljamo Vam TOP 5 katastrofa koje mogu da zadese našu planetu u budućnosti. Pretnje poput ove sa liste ne smeju da budu zanemarene, te je pravovremena reakcija na događaje poput ovih spasonosno rešenje. Pogledajte video:

Susrećemo se do sada sa nama nepoznatim stvarima, pokušavamo da sagledamo svet iz drugog ugla, ali to baš i ne uspeva. Zar ne? Predstavljamo Vam jednu od svetskih tajni – Kineske piramide:

Arheologija je oduvek privlačila veliki broj ljudi koji su zaljubljenici u daleku istoriju. Nažalost, nama ne toliko poznatu.

Predstavljamo Vam mali deo zanimljivih otkrića iz oblasti arheologije:

Poslednji, kao šlag na tortu, Q&A! Odgovarao sam na Vaša pitanja koja ste mi slali. Dobio sam 38 pitanja, od kojih sam izabrao 20 najzanimljivijih. Razlog pravljenja ovog videa jeste SPECIJAL povodom 250 subskrajbera na našem kanalu! Pogledajte klip:

Ako niste pogledali našu prvu kompilaciju, pogledajte OVDE.

To je to, za sada. 🙂 Sutra (petak) Vas očekuje NOVI video na našem YouTube kanalu. Zapratite nas! Pratite nas i na ostalim društvenim mrežama:

 facebook      facebook - Copy      Google-plus-icon      twitter      youtube

Related posts

Leave a Comment