Uncategorized 

TOP 8 video diskusija: NLO, Atlantida, Drevni gradovi, Dan posle sutra & drugi | #Retrospektiva8

avatar-min-min

Osma po redu video diskusija, osam zanimljivih klipova!

Krećemo!

U prvom video klipu osvrćemo se na veliku misteriju današnjice, a reč je o NLO. Neidentifikovani leteći objekti, ili poznatiji kao NLO već početkom XX veka izazivaju znatiželju u javnosti. U klipu koji ćete gledati, NLO su uslikani u preko 20 država, kao i u našem Sunčevom sistemu.

Pogledajte video:

Da li ste se Vi nekada našli u situaciji da vidite neidentifikovani leteći objekat?

U narednom klipu diskutujemo o veoma zanimljivom lokalitetu u Africi. Drevna Rihat struktura ili poznata kao Oko Sahare predstavlja jednu od najvećih misterija Afričkog kontinenta. Prema Platonu, ova lokacija jeste mesto izgubljene Atlantide.

Pogledajte video:

Osvrnuli smo se i na zanimljive prirodne pojave. Predstavljamo Vam veliku listu prirodnih pojava koje su okarakterisane kao čudne. A da li smo bili u pravu?

Pogledajte video:

Pišite nam Vašu listu zanimljivih prirodnih pojava.

loading...

Bavili smo se i saradnjom sa drugim YouTube kanalima, a u narednom videu smo diskutovali o poznatom zapadnom prazniku, Noć veštica. Video je privukao veliku podršku sa Vaše strane, za tako kratko vreme.

Pogledajte video:

Jedna od veoma zanimljivih tema, tema koju svrstavamo među arheološkim otkrićima, a reč je o drevnim podvodnim gradovima.

Danas u svetu postoji veliki broj gradova koji su locirani ispod površine mora. Mi smo sastavili TOP 5 listu gradova za koju smatram da će i Vama biti zanimljivi.

Pogledajte video:

Da li Vas je oduvek zanimalo kako bi naša planeta izgledala bez čoveka? Ova tema je veoma popularna na YouTube platformi, te smo hteli da je obradimo na svoj način.

Pogledajte video:

U narednom video klipu osvrćemo se na jednog od najvećih vojskovođa sa balkanskih prostora, a reč je o Aleksandar Makedonski ili Aleksandar Veliki.

Uspeo je ono što nijedan vojskovođa sa naših prostora nije uradio. Pokorio je mnoge civilizacije i gradove, ali ga je u daljem napredovanju zaustavila smrt, ili je u pitanju ubistvo?

Pogledajte video:

I došli smo do poslednjeg video klipa u najnovijoj video diskusiji, a reč je o jednoj veoma tužnoj i potresnoj temu – ratu u Siriji.

Kako je Sirija nekada izgledala, a kako sada izgleda? Nije bilo potrebno ništa reći u ovom video, slike su bile sasvim dovoljne.

Pogledajte video:

Osma video diskusija je ovim poslednjim klipom završena. Nadam se da ste uživalu u popodnevnom gledanju klipova, a najvažnije od svega toga jeste da naučimo nešto novo.

Ako imate neke predloge, ideje, želite saradnju, pišite nam na: svettajniurednistvo@gmail.com

Ako su Vam se svideli video klipovi, podržite nas, zapratite nas na YouTube, šerujte klipove, lajkujte, komentarišite.

Ako ste propustili prethodnu video diskusiju, pogledajte OVDE.

Pratite nas na drugim društvenim mrežama:

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu: @dusanmarkovic.st |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment