Paranormalna iskustva: Horor priče

sinister
Foto: denofgeek.com

Priča 1:
Danas , mi kao porodica, sedeći za ručkom, sećali smo se naših bližnjih, a preminulih.
Pomenuli smo i baku ( tatinu majku) i njenog pokojnog mladjeg brata.
Baka je umrla nakon duže bolesti. Živela je u Apatinu, a veći deo bolesti je ležala kod nas, u Bg-u. Kad se videlo da će joj doći kraj, vratili smo je u porodičnu kuću u Apatin, te je tu skončala.
Naravno, niko nije znao kad će umreti.

Njen rodjeni, gorepomenuti brat, je živeo u Lici, na Udbini. To je od Apatina, autobusom , bilo udaljeno 6-7 sati vožnje.
Jutro kad je umrla, nakon samo pola sata , on je ušetao u kuću i rekao da je došao jer je imao predosećaj da će ona umreti.:shock:
Naravno, nije mu niko javio, jer kao što rekoh, nije se znalo kad će baka sklopiti oči.

Nakon 6 meseci, jedno jutro , on, bakin brat, ustao je , doručkovao i rekao svojoj ženi da je sanjao Seju ( on je tako zvao baku) i da ga je odvela sa sobom.
Preminuo je nedelju dana kasnije.

Priča 2:

Ispričala mi koleginica kardiolog svoje iskustvo:
Dakle, bila je na dežurstvu, sa još jednim kolegom. Odjednom, neki dekica, koji je inače bio u intenzivi, doživljava kliničku smrt. EKG – ravna crta….oni utrče unutra, upale aparat za elektrošokove, kad on neće da radi!
Kolega se iznervira, opsuje aparat ovim rečima ”marš u pi**u materinu” ( ako je neko mislio da su doktori fini i kulturni- epa nisu! ), pa ga još i šutne…i aparat proradi!

Lupe dekicu strujom, jednom- dvaput, deka oživi…ostave ga tu gde je i bio…ujutru se pokupe i odu kući….deda se probudi sutra i pita sestru za njih dvoje!

Sestra ga gleda bledo- odkud znaš da su bili njih dvoje?
Dekica joj odgovori da je sve vreme , dok je bio u kliničkoj smrti, stajao u dovratku i posmatrao ih šta rade:shock:….naravno, sestra ga tu oduva…ali, dekica je bio uporan…savatao konačno ovo dvoje i onda im potanko opisao šta je ko od njih rekao, gde je ko stajao, rekao doktoru za šutiranje aparata i ponovio je da je išetao iz svog tela i da je stajao u dovratku …šta reći…sem da nešto ima…

Priča 3:

Imam i ja priču koju bih svrstala u paranormalno, mada, možda je samo slučajnost. Naime, kad sam bila mala, otišla sam sa bratom i sestrom kod babe i dede, inače je deda bio jako bolestan.

I uveče smo svi troje otišli na spavanje, u sobu pored dedine, i tako smo pričali, smejali se, galamili, pa nam je deda onako lupao od zid, da ćutimo, jer nije mogao da spava od nas. Malo kasnije je umro, a mi smo posle par meseci opet otišli kod babe i opet bili u istoj sobi, i opet se uveče kikotali i galamili, i opet smo čuli lupanje od zid, isto kao i prošli put, iako u drugoj sobi nikog nije bilo. Jezivo.

loading...

VAŠA REKLAMA
Kontaktirajte nas na: svettajniwordpress@gmail.com ili na broj 064/2624313


 

Priča 4:

Ja sam kao dete-a,bila sam 6.razred osnovne,doživela nešto sasvim čudno. Bilo je oko 7:00h ujutro,i bila sam sama kući spremajući se u školu. Strašno sam bila plašljiva,i svaka vrata koja bih za sobom zatvorila bih zaključala,pa tako su i to jutro ulazna,kao i vrata moje sobe bila zaključana. U momentu kada sam duksericu navlačila preko glave,jasno sam čula zvuk kvake kako se savija,kao da neko pokušava da uđe u sobu. Ni sama ne shvatajući šta se dešava…brzo sam otključala vrata,i viknula – Baba! Baba! ..a onda sam se setila da sam sama u kući.. Ni dan danas mi to nije baš savim jasno..

Priča 5:

Slučaj se desio pre desetak godina u porodičnoj kući moje majke u jednom vojvođanskom selu. Majka i jedan čovek iz sela pregovarali su oko prodaje zemlje. Keva nešto i nije bila zainteresovana za prodaju ali primila ga je u kuću na njegovo insistiranje. Tip je bio neverovatno napadan i dosadan. Stalno je ponavljao kako nama ta zemlja ne treba a njemu bi mnogo značila. Kao; -šta će vam, i onako ne živite od toga samo bezveze plaćate porez. Meni bi mnogo značilo, konačno bih spojio parcele… i slične priče. A istovremeno je nudio neku glupu cenu.

Razgovor je posle izvesnog vremena krenuo neprijatnim tokom i u jednom momentu je keva potpuno pobesnela, lupila rukom po stolu i rekla:
– E ne dam očevinu pa makar bila pod korovom do moje smrti.
Istog momenta se prevrnula stolica koja je stajala pod dedinom slikom i to na drugom kraju prostorije. Mi ustvari nismo ni videli kako je pala samo smo čuli tresak i stolica leži na zemlji.

Znam da zvuči neverovatno ali tako je i izgledalo. Ja sam se uplašio ko grlica. Trebali smo da prespavamo ali ja nisam smeo, vratio sam se isto veče kući.

Eto. To je bilo moje prvo i nadam se jedino paranormalno iskustvo.

Priča 6:

Evo ukratko: Ja sam rano ostao bez majke a brigu o meni i mojo sestri su preuzeli moja baba i deda. Posle majkine smrti u nekom periodu od dve godine ja i moja sestra smo je vidjali. Nekad samo ona, nekad samo ja, a nekad i zajedno istovremeno.
To se nije dešavalo kad nikog nije bilo tu već se dešavalo skoro uvek u prisustvu babe, i pogadjate, ja i sestra je vidimo, pričamo sa njom, a baba ne.
Nikad nisam osećao strah, ponašao sam se kao da je živa i to se dešavalo mahom preko dana ali kasnije nije bilo tako.
Prelazilo je na noćna posećivanja tokom sna, postali smo mesečari, prvo moja sestra koja je starija od mene 2.5 godina, a kasnije i ja sam mesečario. U snu nas je mahom majka vodila tamo gde je htela, dok nas jedne noći nije zajedno odvela do terase koju smo počeli da preskačemo i zahvaljujući babinom lakom snu, mi smo izbegli sigurnu smrt.

Šaljite nam Vaše priče na: svettajniwordpress@gmail.com

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Izvor: Horor-priče)

loading...

Related posts

Leave a Comment