Vaša priča 10: Iluzija ili realnost?

tunnel1
Foto: quotesgram.com

Negde početkom devedesetih. Bio sam u kući u Zaječaru, koja ima pogled na park šumu Kraljevica. Nekoliko dana pre, nesavesni šetaci zapalili su tu šumu, i izbio je veliki požar. Spremao sam se da legnem, i pošao sam da otvorim prozor da se noću izvetri, pošto je bilo letnje vreme i dosta vruće.

Pogledavši u pravcu Kraljevice video sam da ona opet gori, narandžasto crvenom svetlošću. Začudio sam se šta to ponovo može da gori, kad je već sve izgorelo. Okrenuo sam se da pozovem suprugu, da i ona vidi. Kad sam ponovo,pogledao u pravcu plamena njega nije više bilo.

Dugo sam bio ubedjen da je to bila samo iluzija, iako sam bio pri čistoj svesti i zdravoj pameti, sve dok, jednom, sasvim slučajno, kod prijatelja koji je redovno čitao jedan časopis, nisam pročitao clanak, čitateljke iz Zaječara koji ide otprilike ovako.

”Jedne večeri, pošto je bilo sparno, izašla sam uveče da se osvežim napolju. Gledajući prema brdu, videla sam da nešto što potseća na čoveka, lebdi krijući se iza drveća, i priblizavajući mi se. Uplašila sam se i pobegla u kuću. Tada sam shvatio da ono što sam video nije iluzija, već stvarnost.”

Nešto je tada sletelo na brdu iznad grada. Kao potvrdu toga, dugo godina posle, gledajući iz svoje kuće ,koja je na perifeiji grada, u pravcu susedne dobro osvetljene kuce, za razliku od moje koja je u mraku, po izuzetno lošem vremenu i velikom blatu, video sam, kako mi se tad učinilo, osobu koja vozi bicikl. Čudio sam se, i nisam verovao da je to moguće. U jednom momentu,TO, JE NESTALO preskočivši  više od pola metra, prolazeći kroz gust drvored.

Shvatio sam da je TO, u stvari lebdelo. I još jedno. Vozeći uveče iz pravca Zaječara u pravcu Bora, u jednom momentu tik iznad mojih kola, preletelo je nesto bele boje,mnogo vece od širine kola, oblika žene, sa krilima koja leti. Još uvek se pitam, da li da verujem sebi?

Kakvo je Vaše viđenje ovih događaja? Komentarišite i podelite sa Vašim prijateljima.

Šaljite nam VAŠE priče na: svettajniwordpress@gmail.com

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment