Vaša priča 

Vaša priča 11: Misteriozni objekat na nebu

4221396001_3653725931001_vs-53b2e0a3e4b0076701eae570-1083021587001
Foto: getsurrey.com

Evo i mog iskustva. Desilo se to krajem osamdesetih godina. Po zanimanju sam Vazduhoplovno tehnički oficir. Interesovanje vazduhoplova svih vrsta. Dok sam vozio kola putem Gusevac- Svrljig, u blizini mesta Gulijan i Peris, najstariji sin od trojice i supruge, koji su pored mene u kolima, pitao me je: ” Tata šta ono tamo leti?”.

S obzirom da je ispred mene bilo nekoliko velikih krivina, ja nisam mogao da vidim ništa, ali po izlasku iz njih, prešavši most, zaustavio sam auto, i nas petoro je izašlo iz kola. Na horizontu je bio leteći objekat.

U prvi mah sam pomislio da su to zmajevi, ili jedrilica. Medjutim to, NEŠTO, je menjalo oblik, ličivši najpre na padobrance, pa na zmaj, pa mi se tad učinilo na neke ukrštene trake. Bili su, po mojoj proceni veličine desetak metara, jer su se veoma lepo videli na rastojanju od nekoliko stotina metara.

U medjuvremenu su sa horizonta, spustavši se niže, ušli u zonu prekrivenu rastinjem, i teže su se uočavali. Nesto kasnije čuo se zvuk, nalik na škljocanje starih foto aparata, i pojavio se oblačić prašine, prvi put, drugi put, treći put, na različitim mestima. To nešto je sletalo.

Sve se to toliko brzo odvijalo, da se nisam setio da uzmem dvogled koji sam nosio u kolima, ili snimim foto aparatom. Misli su mi bile zbrkane i nepovezane, kao da mi je to nešto kontrolisalo tok misli. U jednom momentu sam se setio priča o otmicama od strane vanzemaljaca, i rekao članovima porodice, brzo u kola. Ušli smo u kola, koja sam teško startovao, i što je brže moguće krenuo.

Na mestu gde smo stajali, iza nas, ugledao sam oblačić prašine. Mislio sam da usput nekome prijavim dogadjaj, ali sam se setio, da nemam kome, i da će me možda praviti ludim. Sve do ove godine sam razmišljao šta sam to video. Čitao sam da su i drugi ljudi opisivali da su videli ukrštene trake kako lete.

Ove godine na Internetu, video sam snimak iz Latinske Amerike, nečega, što ima oblik andjela, koji leti. Baš ono što smo i mi videli, a nismo znali šta je, nismo ni verovali da to može biti to, a jeste. Nisam verski fanatik, ali verujem u Boga.

Vaše priče šaljite na: svettajniwordpress@gmail.com

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment