Vaša priča 

Vaša priča 14: “Bežite deco dok još možete”

12697952_f520
Foto: Hub pages

Ovu priču sam čula od poznanika moje najbolje drugarice. Prvo da kažem da je to ozbiljna osoba, nikakav pijanac ni narkoman i zato znam da je ova priča potpuno istinita.
Sve se desilo u selu Dolovo, na putu od Valjeva do Beograda. Goran je krenuo sa drugom do Pančeva, ali su zalutali usput. Ulaze u neko selo, kaže nigde nikoga. Mi na centar, ima neka kafana, vidimo mi otvoreno i rešimo da stanemo da pitamo nekoga za put. Mi udjemo, nigde nikoga!

Mi vičemo na sav glas i ništa! Ok, mi sednemo u auto i krenemo dalje niz ulicu, gledamo nigde nikog nema, leto bilo, popodne, a ono ni žive duše na ulici.

Stignemo do drugog centra, slična situacija,prodavnica otvorena nigde nikog nema! Ništa, krenu oni nazad i išli su nekom malom seoskom ulicom(jednosmerna), kad kaže sa jedne strane ulice, neka livada i na livadi gomila ljudi stoji ukočeno i svi gledaju u neku tačku u daljini! Mi izadjemo, kome god pridjemo drmamo ga, oni ne reaguju ništa!

Kao hipnotisani. Odjednom, iza nas se odnekud stvori neka baba i kaže ” bežite deco dok još možete”. Kaže zaledili su se, istog sekunda su pobegli ne okrećući se. Samo da kažem da se i njegov drug seća svega, a sad ko veruje ko ne…

Šta Vi mislite o ovom slučaju?

Šaljite nam Vaše priče na: svettajniurednistvo@gmail.com

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment