Vaša priča 

Vaša priča 19: Doživljaj ‘vremenskog procepa’

30301-misterija-580x326

Događaj koji želim da podelim sa vama desio se 1994.godine u kasno proleće. Radila sam na Novom Beogradu i jednoga dana dogovrim se sa drugaricom koja je stanovala u blizini da sa posla svratim do nje.

Dođem do ulaza u njenu zgradu, u prolazu bacim pogled na poštanske sandučiće i pročitam njeno ime prezime na mesinganoj pločici. Uvek sam to radila da ne bih pogrešila ulaz, pošto su svi  isti.

Popnem se na četvrti, poslednji sprat i, idući ka njenim vratima, zapletem se za gutnu , pokidanu traku koja je visila sa drvenih merdevina obešenih o zid.

Pomislila sam da se neko peo na krov, jer je krovni prozor bio otvoren! Iskobeljam se nekako, dođem pred vrata i ustanovim da to  nisu vrata njenog stana – nekako stara, sa izbledelom bojom, praljava….. pomislim da sam, ipak, pogrešila  – vratim se do ulaza i ponovo pogledam u poštanske sandučiće i pročitam njeno ime!

Vratim se gore do četvrtog sprata, NE IZLAZEĆI IZ ZGRADE, ali sada – nema ni traga onim starim merdevinama, krovni prozor zatvoren, vrata nova, sigurnosna sa istom mesinganom pločicom i imenom moje drugarice!

Zbunjena pozvonim i vrata mi otvori njena majka jer ona još nije bila došla sa posla. Uđem, pozdravim se sa majkom i tetkom, koja je takođe bila u gostima, sednem i počnemo uobičajen razgovor, očekijući dolazak drugarice.

U jednom momentu, njih dve me upitaše gde sam povredila nogu, jer su videle ogrebotinu i krv. Ja im onda ispričam šta se dogodilo, a njih dve zanemele!

Posle ispitivanja o detaljima, rekoše mi da je sve zaista tako izgledalo pre 5-6 godina, dok brat moje drugarice nije sve renovirao i kupuo nove metalne merdevine za krov! Najstrašnije od svega je to, što je on poginuo u saobraćajnoj nesreći 2-3 meseca posle toga!

Ni danas ne mogu da objasnim u kakav sam to vremenski „procep“ zalutala toga dana!

Kakvo je Vaše viđenje ovog slučaja?

loading...

Šaljite nam i VI vaša iskustva i događaje na svettajniurednistvo@gmail.com a za opširnije informacije pročitajte OVDE.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment