Vaša priča 

Vaša priča 22: Mračna stvorenja iz šume

82b03fd55734f1750baed517960e74c5-min
Foto: pinterest

Kako je moja porodica jako čudna, u neku ruku i previše zaštitnička prema meni, naime ja nisam smeo nigde ići sam po mraku, niti sam ići u šumu bez pratnje nekoga, a kada sam to odlučio napraviti, odmah nastaje svađa bez vidljivih razloga.
Naime sve je to počelo pre 15 godina i ovo je priča koja na neku ruku zvuči izmišljeno, ali nije, jer i dan danas se moji  nekada ponašaju jako čudno, i to kao da ih je strah za moj život ako se vratim u sumraku ili pred mrak, onda galame i kažu mi da li ja znam da ne smem ići u mraku kroz šumu sam bez pratnje, a kad se posvađamo i pitam ih zašto se tako ponašaju, kažu mi da nikada ne smem znati ali da će jednom doći taj dan kada ću i ja sam znati zašto ne smem i zašto ih je toliko strah za nas dvoje.

Jednog dana, ja i kćer od moje starije sestre, koji smo tada bili deca, provodili smo neko vreme leti kod mojih igrajući se napolju, zabavljajući se, sve dok nas moj roditelji i njeni, bez meni danas jasnih razloga nisu pozvali da uđemo unutra i ne izlazimo iz kuće celu noć .

Bili su se derali na nas, galamili i rekli da moramo bit u kući jer nešto će doći u goste, a sam pojam ‘nešto’ mi danas govori da to nisu bili ljudi. Sećam se danas tog događaja tako jasno da ću ga opisati u detalje.

Moja majka, koju znam kao osobu koja nikada nije paničila, bila je sva u znoju i panici, a moj otac je samo sedeo mislim sa nekim oružjem ispod stola, ali nisam siguran jer me tada to nije zanimalo i čekao da kao to ‘nešto’ dođe. Moja najstarija sestra je sećam se tada upitala moju majku da li će sve biti u redu sa nama.

Moja majka joj je odgovorila da nema pojma, ali da se nada da će oni otići i ostaviti nas na miru. Idući čega se ja sećam da je moja druga sestra, koja je malo starija od mene, a mlađa od najstarije sestre, ušla trkom u kuću i rekla da sakrijemo decu!

E sada priča postaje jako zanimljiva.

Naime, sećam se da je moja sestra otvorila prozor i da me je jako držala da se ne otrgnem, te smo provirili van da kao nešto idemo videti! Tada sam prvi put video nešto što mi nikako nije objašnjivo.

Biće je po meni otprilike bilo crne i bele boje, danas po mom pojmu veliko iznad dva metra, sa glavom koja je imala dva izdužena uveta i kandžama na noktima, očiju crne kao tama, a glas tog bića je govorio da će me uhvatiti.

Moja majka je vrisnula, a sestra zatvorila prozor i biće je počelo da lupa. Moja majka je rekla došli su po njih, došli su po  njih, ko je došao po mene i kćer od moje sestre nije mi još ni danas jasno.

Kasnije je moj otac ustao i pogledao na prozor i rekao da ih ima još jako puno ispred kuće.

loading...

Pitao ih je šta traže i sećam se da su rekla ta bića mene, da me uzmu i još nešto ali se više ne sećam. Moj je otac tada rekao preko mene mrtvog i oterao žene i decu sa sobom, a sa mužem od moje žene stao je pred ulazna vrata i dalje se ne sećam šta je radio .

Tada su ta bića počela lupati po vratima, prozorima i po svemu pa je ta buka bila jako velika, jako velika i nije prestajala jako dugo, a znam da ga je nešto pravilo jer je zvučalo kao da neko drugi lupa i to divlje po prozorima i vratima kuće. Nas dvoje dece smo plakali jako puno, jako puno, a zadnje čega se sećam je da je majka rekla:

“Ne brini se sine, niko mi te neće moći oduzeti”!

Sledeće jutro sam se probudio u rukama svoje majke, kao i kada sam valjda zaspao, svi su spavali i bili na svojim mestima kako sam do sada opisao.

Od tada su nam svi govorili da ovo što je bilo sinoć da je prošlo ali da nikada ne zaboravimo ovo i da uvek budemo u kući kada je mrak napolju i nikako da ne idemo sami u šume. Ovo je razlog njihove zaštitniče metode prema meni i ćerke od moje sestre.


INFO! Danas u 19:00h NOVI video klip na našem YouTube kanalu Svet tajni. Budite spremni! 🙂


Normalno je da je prošlo jako puno godina, ali ovo je sve ono čega se ja sećam od te noći, a kada pitam sve svoje ukućane, oni se samo naježe i kažu da nemaju pojma, ali sa onim glasom da mi ne žele reći šta je sve to bilo i da imaju dobro pojma.

Kćer od sestre se još dan danas seća tih događaja, ali moja nas sestra uvek prekine kada o ovome govorimo zajedno kao da je to neka tabu tema.

Šta VI mislite o ovom događaju? Ako ste i VI iskusili neko veoma čudno iskustvo, pišite nam na: svettajniurednistvo@gmail.com

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu: @mrdule |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment