Vaša priča 

Vaša priča 29: Misteriozne vizije u snovima

Foto: Warrior Mind Coach

Negde sam davno pročitala rečenicu koja mi je uvek na pameti: ,,Kap morske vode je ono što znamo, čitavo more – to je ono što ne znamoˮ.

Naučeni smo da u ono što je neistraženo i nepoznato ne verujemo, iako postoje svedočenja širom sveta. Evo i mojih par iskustava za koja garantujem da su istinita, jer da nisu, ne bih imala potrebu da izmišljam.

Šesti, sedmi razred osnovne škole. Moja prva ”vizija” pred pismeni zadatak iz matematike. Nije u pitanju nikakva slika u glavi,već samo osećaj koji me je odjednom obuzeo.

Pošto sam oduvek sedela do prozora (grupa A), javio se taj osećaj koji me je, takoreći, upozoravao da se premestim u drugu grupu. Poslušala sam unutrašnji savet, i ono kasnije me je jako iznenadilo. Ne samo što je ispalo dobro po mene što sam se premestila,nego da sam ostala u prvoj grupi,ne bih znala da uradim nijedan zadatak.

Drugi razred srednje škole. Veoma važan kontrolni iz hemije. Noć pred test sam sanjala profesorku kako deli zadatke,i zapamtila sam većinu pitanja. Sutradan,ispričala sam drugarici o tome.

Poverovala mi je,misleći da se to može desiti ako neko previše razmišlja kako će uraditi kontrolni. Kada je došlo vreme,profesorka nam je podelila testove,a drugarica me je samo blago drmnula za ruku – sva pitanja koja sam sanjala su bila u njenoj grupi!

Evo i još jedne,meni lično najinteresantnije misterije. Kao što se da primetiti,veoma važan značaj pridajem snovima. Evo i zašto: jednom sam sanjala neki sasvim običan san, a onda sam, potpuno svesno, rešila da  ga prekinem. Sve slike su nestale, i nastupila je samo praznina, tama.

Odjednom sam se našla u svojoj sobi,sasvim normalno, i sve je bilo na svom mestu kao i inače. Okrenula sam se ka krevetu i videla sebe kako spavam.

U tom trenutku sam krenula ka krevetu, i jednostavno ”ušla” u svoje telo. Istog trenutka sam se probudila.

Takođe,želim da napomenem da sam više puta sanjala razna imena i prezimena, mesta, pa čak i imena organizacija koja zaista postoje, a za koje nikada nisam čula ranije.

loading...

Ko zna,možda je to samo moja podsvest, a možda samo imam dobro razvijenu intuiciju, tj. unutrašnji instikt.

Nadam se da ovo može da se svrsta u misterije, i da nije dosadno. Inače,vaši članci me iz dana u dan sve više privlače,pošto sam skoro našla ovaj sajt. Veliki pozdrav, i samo tako nastavite, sve pohvale! 🙂

Pišite nam i Vi na našu email adresu: svettajniurednistvo@gmail.com

Pratite nas na Facebooku:  Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na YouTube:  Svet tajni |
Pratite me na Instagramu: @dusanmarkovic.st |
Pratite nas na Tviteru:  @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+  Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment