Vaša priča 

Vaša priča 37: Paranormalno iskustvo u bolnici

Ja imam priču, tačnije nekoliko priča, a i ličnih doživljaja na postavljenu temu. Sad, da li su nasjtrašnije kao što naslov kaže, to ne znam (zavisi kako ko to doživljava), ali rećiću da su svakako paranormalne.
Radim na jednoj Klinici (neću pominjati kojoj, ali je jedna od starih). Poveo se jednog dana neki razgovor o paranormalnim aktivnostima i izmedju ostalog o paranormalnim aktivnostima na našoj Klinici.

U jednoj od zgrada Klinike, postoji priča da se u toku noći dešavaju razne paranormalne pojave i to njih nekoliko karakterističnih koje mogu da se izdvoje – plač bebe koji se čuje sa sprata, zatim zvuk pisaće mašine, koraci, i otvaranje i zatvaranje vrata lifta.

Sve ovo bi izgledalo kao neki klasičan izmišljeni horor i bapske priče da neka od ličnih iskustava nisam čuo od lekara sa kojima radim, i što je najvažnije od svega, lično sam doživeo nešto slično pa sam se i uverio.

Jedne noći sam bio dežuran u toj zgradi i nakon ponoći kad sam završio posao otišao sam da prilegnem. Bilo je negde oko tri sata posle ponoći. Tek je prvi dremež počeo da me hvata i onako u nekom polu snu sam čuo lupanje sa sprata iznad (inače na spratu iznad nije bilo nikoga).

Za trenutak sam se probudio i pomislio da sam možda umislio ili sanjao, medjutim ustao sam, seo na ivicu kreveta i osluškivao. Jasno se čulo lupanje odozgo, a zatim su se čuli koraci. Isprva se nisam ni setio tih priča koje sam ranije čuo, čak nisam ni pomislio na nešto paranormalno, da bi mi nakon nekoliko sekundi osluškivanja to palo na pamet.

I onda sam shvatio da je to to.

Nisam se mnogo uplašio, ali nije mi bilo sve jedno. Medjutim, vratio sam se u krevet i nastavio da spavam (sad ćete verovatno misliti da nisam normalan), ali kao što rekoh, imao sam ranija iskustva, pa mi nije bilo strano.

Inače u istu tu zgradu je nekoliko puta dolazio pop da osvešta pošto su se ljudi žalili i ranije, medjutim očigledno nije imalo nekog efekta. Eto to je za sada. Druge dogodovštine nekom drugom prilikom.


INFO! Danas u 17:00h očekujte NOVI video klip na našem YouTube kanalu Svet tajni.


Priča 2:

loading...

Kolega i ja smo sedeli, i imali smo problematičnog pacijenta na kog smo posebno obraćali pažnju. Oko 1 posle ponoći, prodje pacijent  ka wc-u, naša soba je na polovini hodnika. Pošto se ni posle 10 min. nije vratio u krevet, ode kolega da vidi šta je sa njim.

Vraća se i kaže: nema nikoga!

Odemo zajedno i zaista nigde nikoga,svi spavaju. Da napomenem, da na tom kraju nije mogao nigde da ode, a inače su vrata bila zaključana. Nije bilo nikoga viška u bilo kojoj sobi, a dnevni boravak zaključan!

Pita me kolega, da li sam videla pacijenta u pidžami, ja kažem da jesam, jer on nije mogao da veruje!

Nikada više to nismo spomenuli.

Šaljite nam i vi VAŠA iskustva na mail: svettajniurednistvo@gmail.com

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

(Ana.rs / Foto: Scotland – WordPress.com)

loading...

Related posts

Leave a Comment