Vaša priča 8: Legenda o Karmen Vinsted

carmen-winstead
Foto: scaryforkids.com

Karmen je imala 17 godina,kada su njeni roditelji odlučili da se presele u Indijanu. Njen otac je izgubio posao,i jedini način da pronadje novo zaposlenje je da se preseli u drugu državu.

Preseljenje je izazvalo mnogo problema za karmen. Ona je morala da napusti svoje prijatelje i da ide u novu školu u Indijani. Karmen se nije snalazila u potrazi prijatelja otkad je promenila školu.

To je bilo na polugodištu,I većina učenika nije bilo zainteresovano za druženje sa njom. U pocetku ona je provela nekoliko dana sama,hodajući od učionice do učionice bez razgovora sa bilo kim,ali na kraju počela je da se druži sa grupom od 5 devojaka. Karmen je mislila da su te devojke prijatelji,ali to nije bilo dugo pre nego što je otkrila da su je one ogovarale iza ledja i širile podle glasine o njoj. Kada se suočila sa njima,devojke su se okrenule protiv nje i počelo je maltretiranje svaki dan,čineci da joj se život pretvori u patnju.

Počele su da je zovu raznim imenima,maltretiranje je postajalo sve gore i gore. Jednog dana,onda je ostavila na kratko svoje školske knjige u učionici za vreme pauze. Kada se vratila zatekla je svoje knjige ispisane pogrdnim imenima. Drugi dan,otvorila je svoju torbu i otkrila da joj je neko sipao jogurt po stvarima. Kad tad,kad dodje u školu zatekne svoj ormar demoliran.

Najviše ju je potreslo to kada je u svom kaputu u džepovima pronašla tragove pseće kake. Tada je Karmen odlučila da uzme stvar u svoje ruke,jer nije mogla to više da izdrži. Planirala je te večeri posle škole,da kaže nastavnici šta se dešavalo. Nažalost, njena odluka je došla isuviše kasno. Posle ručka,njena profesorka je najavila da ce se održati dodatna vatrogasna vežba. Kada se alarm oglasio,Karmen i ostali djaci su se okupili u dvorištu. Dok je profesorka bila odsutna,banda od pet devojaka odabrala je pravu priliku da osramoti Karmen. U blizini,oko kanalizacionog otvora nastala je gužva.

Devojke su gurale Karmino lice u otvoreni saht. One su je naprezale,i ona se saplela i pala naglavačke niz šaht. Kada su je videli kako pada,devojke su počele da se kikoću. Kad je Karmen bila prozvana,one su rekle da je dole u kanalizaciji. I ostali djaci su počeli da se smeju. Ali kada su nastavnici pogledali dole i videli Karmen kako u šahtu leži na dnu u blatu i izmazana, smeh se naglo zaustavio. Glava joj je bila okrenula u čudnom uglu,a lice joj je bilo prekriveno krvlju. Što je još gore,ona se nije pokretala. Ništa nisu mogli da urade za nju.

Karmen je bila mrtva. Kada je policija stigla i sišla u kanalizaciju,utvrdili su da je ona slomila vrat. Njeno lice je bilo iskidano kada je udarila u merdevine na putu do dole a njen vrat je pukao kada je sletela dole i udarila glavu o beton. Policija je izvukla Karmenino telo iz kanalizacije i poslala u mrtvačnicu.


VAŠA REKLAMA
Kontaktirajte nas na: svettajniwordpress@gmail.com ili na broj 064/2624313


 

Svi su morali da ostanu nakon škole ispred, kako bi policija ispitala sve Karmenine školske drugove. Pet devojaka je lagalo policiji,rekavši da su svedoci Karmeninog pada u kanalizaciju. Policija je poverovala devojkama i smrt je označena kao nesreća i slučaj je zatvoren. Mesecima kasnije Karmenini školski drugovi počeli su da primaju čudne mejlove. Mejlovi su bili pod nazivom “one su je gurnule”,sa tvrdnjom da Karmen nije pala u kanalizaciju nego da su je one gurnule.

Mejlovi takodje upozoravaju da bi krivci mogli da prodju loše,ako ne preuzmu odgovornost za zločin; Da će biti strašnih posledica. Većina ljudi je odbacila mejlove kao prevaru,ali drugi nisu bili tako sigurni. Nekoliko dana kasnije,jedna od devojaka koje su gurnule Karmen dole u kanalizaciju se tuširala dok je čula čudan smeh. Činilo joj se da umišlja. Devojka je odlepila,i istrčala  iz kupatila. Te noći devojka je rekla majci “laku noć” i otišla da spava.

loading...

Pet sati kasnije, njena majka se probudila u sred noći,od glasne buke koja je odjeknula po celoj kuci. Uletela je u sobu svoje cerke,i videla da je prazna. Nije bilo ni traga od devojke. Zabrinuta majka je pozvala policiju i kada su stigli,oni su sproveli pretres područja. Na kraju su otkrili jezive ostatke devojke. Njen leš je ležao u kanalizaciji, pokriven u blatu i umazan od kake.Njen vrat je bio slomljen a lice joj je nestalo.Bilo je potpuno iskidano. Jedna,po jedna sve devojke koje su tog dana gurnule Karmen pronadjene su mrtve. One su sve bile ubijene na isti način i nadjene na potpuno istom mestu u kanalizaciji na dnu istog nepokrivenog šahta gde je Karmen spoznala svoju sudbinu.

Ali ubijanje se tu nije zaustavilo. Sve više i više Karminih bivših drugova pronadjeni su mrtvi. Izgledalo je kao da svako ko nije poverovao da je Karmen bila gurnuta,da su njihovi vratovi bili polomljeni i lica iskidana. Oni kažu da je Karmen duh koji je i dalje na slobodi,lovi nekoga ko ne veruje u njenu priču.

Prema legendi,ukoliko se budete tuširali u zamračenom kupatilu i budete ponovili 7 puta “Karmen niko te nije gurnuo,pala si sama” čućete čudan smeh. Nakon tuširanja,kada odete na spavanje vi ćete se probuditi u kanalizaciji,u potpunom mraku,paralizovani,nećete biti u stanju da se krećete; čudan,podrugljiv smeh biće svuda oko vas. Zatim ako vrisnete kao u hororu, Karmen će vam iscepati celo lice. Zato budite pažljivi ako ste siledzije možda i vas zahvati proklestvo Karmen Vinsted.

Pratite nas na Facebooku: Svet Tajni | Misterije sveta |
Pratite nas na Tviteru: @Svet_tajni | @Misterije_sveta |
Pratite nas na Google+ Svet tajni |
Pratite nas na YouTube: Svet tajni |

loading...

Related posts

Leave a Comment