Arheološka otkrića 

Dolazak nebeskih Bogova: Drevni egipatski papirus spominje čudne letelice

Ovaj enigmatski drevni tekst nudi dokaze o masovnom otkriću NLO-a u drevnom Egiptu oko 1480. pne tokom vladavine Thutmose III.

“…bili su brojniji od bilo čega. Oni su sijali na nebu više nego Sunce. Moćan je bio položaj užarenih diskova… “

Drevna egipatska civilizacija je od nebrojenog vremena povezana sa misterioznim božanstvima i neverovatnim dostignućima.

Drevni Egipćani su smatrani jednim od najnaprednijih drevnih civilizacija, postigli su neverovatne stvari u svojoj dugoj istoriji i bili su izuzetno sofisticirani astronomi, arhitekti, inženjeri i naučnici.

Međutim, odakle je došlo to znanje?

Štaviše, ko su bili zagonetni “bogovi” opisani u drevnim egipatskim tekstovima? Samo mali broj je ljudi je upoznat sa drevnim egipatskim dokumentom pod nazivom “Tulli papirus”.

Tulli Papirus je zapravo prevod moderne transkripcije drevnog egipatskog dokumenta koji beleži ono što se tumači kao vatreni NLO.

Tulli Papirus mnogi navode kao najvažniji drevni egipatski tekst koji dokumentuje posetu starih astronauta u Egiptu pre nekoliko hiljada godina.

Drevni tekstovi opisuju s velikom tačnošću masovno otkriće NLO-a koji je zabeležen u Drevnom Egiptu tokom vladavine Thutmosis III.

Tulli Papirus je pripadao bivšem direktoru egipatskog muzeja u Vatikanu, profesoru Albertu Tuliju. Dokument se smatra “najranijom poznatom pričom o letećim diskovima napisanih na papirusu dugo, dugo, u drevnom Egiptu”.

Papir je preveden od strane Boris de Racheviltza, koji je izjavio da su papiri “deo Anala Thutmose III”.

Najmisteriozniji deo drevnih dokumenata jesu zagonetni “krugovi vatre” koji su leteli kroz nebo Drevnog Egipta u dva zasebna puta.

Mnogi su diskreditovali akreditive Boria de Racheviltza, a istina je da je bio poznati naučnik, a da još uvek postoje neki od njegovih radova dostupnih danas.

Većina naučnika se slaže da je njegov prevod Tulli Papirusa prihvatljiv. Što je najvažnije, dokument i prevod se smatraju autentičnim, a nije u pitanju prevara.

Prema ovom drevnom tekstu, faraon koji je vladao nad Egipatom bio je Thutmose III, a ovo masovno NLO posmatranje dogodilo se oko 1480. pne.

U istoriji je zabeležen kao dan od velike važnosti, dan kada se dogodilo nešto neobjašnjivo.

Važno je napomenuti da je malo verovatno da su drevni Egipćani pogrešno tumačili ove “vatrene diskove” sa nekom vrstom astronomskih ili vremenskih pojava.

Drevni Egipćani su bili iskusni i nadareni astronomi, a do 1500. pne, oni su već bili stručnjaci na terenu, što znači da bi opisali astronomske pojave na mnogo drugačiji način.

Takođe, u ovim drevnim dokumentima opisani su “vatreni diskovi” koji su promenili pravce na nebu, tako da znamo da ovi objekti nisu padali, već su ostali na egipatskom nebu.


Preporuka:  Intervju sa Nikolom Teslom – DRUGI DEO


Jedna zanimljiva drevna misterija…

www.svettajni.com

Photo by Andreea Ch from Pexels

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti