Arheološka otkrića 

Istraživači pronašli Nano-strukture stare 300.000 godina u Uralskim planinama?

Pronađeni na planini Ural u Rusiji, ovi objekti su izazvali priličnu “buku” od njihovog otkrića.

Smatra se da su sićušne strukture proizvod drevne civilizacije koja je bila sposobna razviti nanotehnologiju pre oko 300.000 godina.

Predmeti su otkriveni tokom geološke istraživačke misije čija je svrha bila vađenje zlata u Uralskim planinama u Rusiji, i dok je zlato bila prva stvar koju treba tražiti, istraživači su bili zapanjeni kada su pronašli nešto naizgled mnogo vrednije.

Otkriveni komadi su spirale i osovine među listom neidentifikovanih komponenti koje su otkrivene tokom geoloških misija u tom području.

Ruska akademija nauka je sprovela nekoliko testova na ovim misterioznim objektima i rezultati su bili veoma zanimljivi. Istraživači su otkrili da su najveći delovi koji su otkriveni gotovo u potpunosti izrađeni od bakra, a manji od volframa i molibdena.

Ruska akademija nauka ima strukturu od 11 specijalizovanih naučnih odeljenja, a tri teritorijalne podele se nazivaju ograncima, a sastoji se od 14 regionalnih naučnih centara.

Akademija ima brojna veća, odbore i komisije koje su organizovane za različite svrhe i studije.

Mnogi ljudi koji su čitali o ovim artefaktima diskreditovali su otkriće i značenje rekavši da ne postoji istraživački objekat iz RAS-a i da su istraživanja koja su obavljena bila sumnjiva.

Istraživački centri su u Jekaterinburgu, Permu, Čeljabinsku, Iževsku, Orenburgu, Ufi i Siktivkar.

Materijali su podvrgnuti opsežnijem istraživanju nekoliko godina nakon njihovog otkrića kako bi saznali više o tajanstvenim objektima i njihovom sastavu, a prema Ruskoj akademiji nauka i njihovom odseku za geologiju; metali nisu sami po sebi nastali u prirodi, što znači da su oni sastavni delovi koji imaju veštačko tehnološko poreklo, drugim rečima oni su proizvedeni.

Prema raspoloživim informacijama, ove nanostrukture su pronađene na dubini između 10 i 40 stopa, a istraživanja pokazuju da su stari između 20.00. do preko 300.000 godina.

Ali ko ih je napravio i za koju svrhu? Jesu li oni rezultat izumrle drevne civilizacije? Ili su oni rezultat nečega izvan naše planete?

To su pitanja koja su postavljena kada je u pitanju poreklo ovih drevnih nanostruktura.

Iako su istraživanja sprovedena u Rusiji, neki tvrde da bi, s obzirom na skeptično mišljenje širom sveta o ovim nalazima, bilo zanimljivo videti šta drugi istraživači u drugim zemljama imaju da kažu o ovim nanostrukturama.

Debata o ovim objektima nastaviće se zbog “misteriozne” prirode ovih objekata sve dok postoji mogućnost da su te nanostrkture mogle nastati od drevne civilizacije koja je živela na Zemlji pre stotinu hiljada godina, a druge mogućnosti se ne mogu isključiti.


Preporuka:  Požar Aleksandrijske biblioteke uništio brojne požare


Slike ovih struktura pogledajte ovde.

www.svettajni.com

ZANIMLJIVOST:

View this post on Instagram

🤔🤔🤔 #svettajni #grčka #grcka #more

A post shared by Svet tajni (@svettajni) on

BONUS VIDEO:

Photo source pixabay.com

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti