Arheološka otkrića 

Istraživači smatraju da su pronašli ogroman podvodni grad u blizini obale Meksika

Prema istraživačima koji koriste Google Earth u potrazi za misterioznim formacijama i mogućim neidentifikovanim strukturama širom sveta, možda postoji neki čudan grad pored obale Meksika u Kalifornijskom zalivu.

Prema izveštajima, ogromne podvodne strukture nalaze se na oko 45 milja od meksičke obale.

Lovci na NLO veruju da ne gledamo u običnu strukturu niti gledamo greške u satelitskim snimcima.

Prema velikom broju korisnika koji su požurili na socijalne mreže da komentarišu najnovije otkriće, oblik strukture ukazuje na sofisticiranu mrežu koja je sada pod vodom.

Poslednjih meseci, veliki broj lovaca na NLO tvrdi da su otkrili brojnu “vanzemaljsku” strukturu na dnu okeana.

Međutim, ovaj novi “podvodni grad” je daleko najvažnije otkriće uglavnom zbog svoje veličine i pridržavanja linearnosti što ukazuje da to nije prirodna formacija.

Prema izveštajima naučnika, podvodne strukture koje se nalaze između poluostrva Baja California i Vester Coast of Mexico protežu se do zapanjujućih 76 milja na krajnjim tačkama.

Cevaste konstrukcije koje se vide skrivene u dnu okeana su široke 2,4 milje. Do sada postoji nekoliko teorija o tome šta bi misteriozne formacije mogle biti.

Među najkomentiranijim teorijama je da posmatramo drevni sistem puteva i tunela stvoren pre više hiljada godina kada je nivo vode bio mnogo drugačiji.

Drugi nagađaju da su to ostaci drevne civilizacije, a strukture koje su vidljive na dnu okeana su najverovatnije ruševine njihovih hramova.

Skeptici, međutim, tvrde da nijedna od prethodno pomenutih teorija nije prihvatljiva i da verovatno gledamo na greške u morskom dnu.

Prema videu koji je objavljen na YouTubeu, neobična struktura ne može biti rezultat prirodnih formacija i da postoji određena sličnost između podvodnih struktura i čuvenih linija Nazca koje se nalaze u Peruu.

Autor video klipa postavlja niz pitanja publici, a glavno pitanje je: Ko bi mogao izgraditi tako složen skup struktura? Drevne civilizacije? Ili možda vanzemaljci?

Zanimljivo je da je nedavno još jedan “lovac na NLO” pronašao ono što se čini kao masivna podvodna piramida koja se nalazi pored obale Meksika.

Koristeći Google Earth, lovac na NLO otkrio je ogromnu „Piramidu“ za koju se veruje da meri skoro deset kilometara.

Piramida je smeštena tik uz obalu Meksika, na sledećim koordinatama: 12 ° 8’1.5, N, 119 ° 35’26.4 ″ V

Misteriozna struktura smeštena na obali Meksika pridružuje se požudi velikog broja anomalija koje su otkrivene u poslednjih nekoliko godina.

Kakvo je vaše mišljenje? Da li je moguće da su istraživači pronašli ostatke drevnog grada koji se sada nalazi ispod okeana?


Preporuka:  Ovo očekuje svet do 2030. godine


Pišite nam!

Svettajni.com

ZANIMLJIVOST:

BONUS VIDEO:

Photo: Youtube printscreen Mexicogeek

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti