Arheološka otkrića 

Vanzemaljski predmeti iz drevnog Egipta pronađeni u Jerusalimu

Istraživači širom sveta su fascinirani izveštajima o drevnim egipatskim artefaktima koji su otkriveni u domu čuvenog egipatologa Sir Villiama Petriea.

Smatra se da su artefakti krajnji dokaz vanzemaljskog kontakta i da se ne prepisuju samo istoriji drevnog Egipta već i istoriji čitave planete. Kao i mnogi drugi “kontroverzni objekti”, ovi misteriozni artefakti su takođe čuvani u tajnosti.

Gde da počnemo?

Videozapis na YouTubu koji je objavio “Paranormal Crucible” navodno prikazuje drevne egipatske artefakte i skulpture koje su pronađene na platou Gize.

Ovi predmeti su, kako se izveštava, odvedeni iz Viliama Petriea u Jerusalimu od strane ‘zvaničnika koji pripadaju Rockefeller Arheološkom muzeju’ nakon što je otkriće objavljeno u popularnom NLO portalu “UFO Sightings Daili”.

Izveštaji o navodnim artefaktima “zapalili” su internet kao što je i očekivano.

Navodni “podzemni” artefakti otkriveni su u tajnoj sobi u kući Sir Villiama Petriea. Žalosno je što je poznati egiptolog otkrio krajnji dokaz o vanzemaljskom životu pre nego što je umro 1942. godine, ali je umesto da podeli otkriće, iz nekih razloga odlučio da sakrije artefakte u svom domu.

Sada, prema izveštajima, ove predmete je preuzeo muzej Rokfelera i kao i mnoga druga otkrića koja su u suprotnosti sa istorijom glavnog toka, i ovi bi se mogli sakriti od društva.

Kao i mnoge druge stvari koje su u suprotnosti sa verovanjima glavnih stručnjaka, i ovi artefakti su zaključani od društva.

Kao i uvek, senzacionalne priče zahtevaju senzacionalne dokaze. Prema uredniku Intellihubovih vesti, drevni egipatski artefakti pronađeni u rezidenciji Vilijama u Jerusalimu direktno povezuju drevnu egipatsku civilizaciju sa naprednom civilizacijom koja ne potiče sa Zemlje.

Među artefaktima – sada u vlasništvu Rockefeller muzeja – su dva navodna mumificirana tela visine oko četiri metra. Neki su čak spekulisali da bi mumificirana tela mogla biti ostaci „stranih“ posetilaca.

Prema izveštajima Intellihubovih vesti, fizičke karakteristike navodnih mumificiranih tela ukazuju na njihovu moguću vanzemaljsku prirodu.

Prema uredniku internet stranice, anomalni skeleti imaju “stereotipne vanzemaljske” izdužene glave, velike očne šupljine i dugačke spiralne krakove.

Ali kao da mumificirana tela nisu bila dovoljna, kažu da su među artefaktima  “visoko” napredni “mehanički uređaji i zlatni sferni predmet sa čudnim zapisima”.

Urednik Intellihuba Vesti ukazuje da visokotehnološki uređaji imaju “zamršen mehanizam koji je okružen zlatnom spiralnom cevi koja ima nekoliko malih zlatnih kugli i krstova.”

Da li je moguće da su navodni artefakti deo “međuzvezdanih navigacionih uređaja”?

Intellihub Nevs ukazuje na Abidos i hram koji je sagradio Seti I, i njegov sin Ramzes II, gde možemo posmatrati takozvane Leteće mašine Abidosa.

Tamo smo u mogućnosti da „uočimo“ ono što izgleda kao predstavljanje modernih vozila kao što su helikopteri, podmornice i avioni.

Jedini problem je što se veruje da su ti natpisi stari nekoliko hiljada godina. Naučnici veruju da to nisu avioni, već rezultat psihološke pojave nazvane pareidolia.

Međutim, ima još misterija kada je u pitanju drevni Egipat i vanzemaljci.

Ali da li je to samo zato što bismo voleli da nađemo vezu između jedne od najvećih civilizacija koje su naseljavale Zemlju i stranih posetilaca?

Pa, to je mogućnost, ali ima vise interesantnih detalja vrednih pogleda.


Preporuka:  Izgubljene mitske knjige koje bi promenile čovečanstvo


U drevnom egipatskom tekstu koji se naziva Tulijev papirus spominje se fascinantna priča tokom vladavine Tutmos III kada se navodno masovno NLO viđenje dogodilo u drevnom Egiptu.

www.svettajni.com

Photo by ahmed adly from Pexels

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti