Da li ste znali? 

100.000 | Youtube Svet tajni

Nakon 5 godina od osnivanja kanala i više od 4 godine aktivnog rada… Youtube kanal Svet tajni je dostigao cifru od 100.000 pratilaca!

Vrlo dobro se sećam prvog video klipa na temu “Misteriozna tajna društva”. Njega sada nema na kanalu jer smatram da nije dobrog kvaliteta, ali tog dana je za mene bio najbolji!

Dobro se sećam i analitike tog klipa. 2-3h nakon objave uspeo sam da ‘privučem’ pažnju 78 osoba. 🙂 Iako mnogi danas smatraju da je to mali broj(uključujući i sebe), za mene je to tada bila velika cifra.

Sve je nekako počelo spontano. Rekao sam sebi da ću u početku snimati svaki 4. dan kako bih u međuvremenu privukao pažnju još većeg broja ljudi da zaprate kanal.

Posle nekoliko meseci, krenuo sam da snimam svaki 3. dan, a u poslednje 2 godine snimam svaki 2. dan… i to sve zahvaljujući Vama, jer ste Vi bili (i sada ste) moji verni pratioci.

Hvala Vam do neba!

Neizmerno sam zahvalan što su mnogi od Vas ostali verni sadržaju koji kreiram. Ovaj jubilej jasno govori da su mnogi željni normalnog i edukativnog sadržaja, a to je rekao bih mnogo veći uspeh!

Bilo je trenutaka kada sam razmišljao da odustanem, kada nije išlo sve tako sjajno… ali duboko u sebi sam znao da ću uspeti i da moram da nastavim.

Sa ove tačke trenutno, smatram da sam se baš trudio da plasiram sadržaj koji ima za cilj da naučimo nešto novo. Sa mnogim stvarima sam se prvi put susreo. Imao sam pristup brojnim informacijama o kontroverznim teorijama koje možda i nisu za širu javnost, a neke od njih ili male delove sam podelio sa Vama.

Mnogi iz okoline koji su znali čime se bavim, gledali su me popreko i sa čuđenjem zašto se bavim “tim” stvarima. Opet, sa druge strane meni nije jasno zašto neko ne voli misterije 🙂

Ne bih smeo da izostavim spikera Aleksandra. Hvala ti što me trpiš već duže od pola godine i što ti ne smeta kada ti redovno šaljem tekstove u 4 ujutru 🙂 Nadam se da ćemo i dalje nastaviti saradnju.

Ne smem da izostavim i kolegu Stefana sa kanala “LefkoTV”. Možda neki od Vas već znaju, ali za one koji nisu upućeni, njegova pomoć na samom početku mog rada, a i kasnije je u velikoj meri doprinela da ja nastavim da snimam. Hvala ti!

Toliko toga imam da kažem, ali plašim se da ne budem dosadan. Aktivno radim na novom intro-u i outro-u (početak i kraj videa) i na još mnogim vizuelnim dodacima kako bih podigao kvalitet video klipova na kanalu.

Mnogo toga smo prošli zajedno, a ja se iskreno nadam da ćete i dalje redovno pratiti kanal. Voleo bih da sve ovo potraje još mnogo duže, ali ne zavisi sve od mene.

Hvala Vam dobri ljudi. 🙂

Dušan, tj. Svet tajni

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti