Da li ste znali? 

Čovek tvrdi da je “arheolog koji putuje kroz vreme iz 6491. godine” i da je zaglavljen na Zemlji

U poslednje vreme, mnogi ljudi su tvrdili da su putnici kroz vreme, i da su nekako završili na Zemlji, nasukani i nesposobni da se vrate svom vremenu.

Čovek po imenu Džejms Oliver tvrdi da je on ne samo iz budućnosti, već da dolazi sa druge planete, iz 6491. godine.

On tvrdi da je zarobljen na našoj planeti nakon što je “super krvavi mesec” prekinuo prenos na svom brodu, uzrokujući kvar sistema. Čovek je dalje objasnio kako je došao iz udaljenog solarnog sistema.

Ali, ako je on putujući naučnik iz budućnosti, zar ne bi mogao da predvidi “Krvavi Mesec” koji se dogodio u januaru 2018. godine?

Kao što je primetio ApekTV, kanal na YouTube-u koji je objavio intervju:

“Tvrdi da je iz druge galaksije i da  je trenutno zaglavljen u 2018. godini. Ovaj navodni putnik dao je neverovatne detalje o budućnosti Zemlje. Predočio je neke od glavnih problema s kojima se suočava čovečanstvo i neke od najvećih događaja koji će se desiti u narednih nekoliko stotina godina. ”

ApekTV ima određeni broj video snimaka o ovoj temi, i čini se da su svi odlučili da direktno kontaktiraju YouTube kanal. Intervju se nastavlja.

 “Ja sam iz planetarnog sistema koji nije ovaj, žao mi je što sam vrlo nejasan. Ne mogu da budem specifičan, takva je procedura.”

“U suštini, ja sam arheolog.”

“Putnik vremena” je nastavio da govori da je bio nasukan ovde nakon što je super mesec prekinuo prenos sa matičnog broda. Arheolog stranac je izjavio sledeće:

“Ono što se desilo jeste da je geološki događaj nekako poremetio signal i dobio sam kanale koji su se ušli u moj sistem iz spoljnih izvora i suštinski su uništili operativni sistem mog broda, što znači da sam zaglavljen ovde do drugog istraživačkog tima koji bi trebalo da sleti na ovu planetu.”

“Mogao bih biti ovde još nekoliko dana, mogao bih biti ovde još nekoliko godina, decenija, vekova. Stvarno ne znam.”

“Vanzemaljski arheolog” izrazio je svoje razočarenje što se zaglavio na Zemlji gde nastavlja intervju:

“Činjenica da sam zaglavljen ovde je loša i da sva moja oprema za skeniranje potiče od mog broda i očigledno ga neću koristiti u ovom trenutku. Zanima me šta se dogodilo u drugim svetovima u prostoru i vremenu i ne mogu čak ni da radim ono što bih želeo da radim.”

“Vanzemaljski arheolog” tvrdi da će velike vulkanske erupcije potresati Zemlju.

Najveće pitanje o ovoj erupciji je da će proizvesti ogromnu količinu pepela u atmosferi koja će prouzrokovati blokadu transportnog sistema.

Na ApekTV YouTube kanalu uočio sam najmanje još 15 video snimaka koji spominju putovanje kroz vreme, što nas dovodi do sledećeg pitanja:

Šta ako su svi ovi putnici samo želeli da ih intervjuiše ApekTv (sarkazam)?

Prema izveštaju “The Sun”, gospodin Oliver nije prvi putnik koji se našao na Zemlji.

Hajde da sklonimo po stranu da je on putnik kroz vreme, već da se fokusiramo na na izjavu o vulkanskim erupcija koje će blokirati život na našoj planeti.

Da li je to moguće?


Preporuka:  Šta nas sve očekuje do 2050. godine?


Naša daleka prošlost je itekako prepuna dokaza ovih zastrašujućih događaja. Vaše mišljenje?

Svettajni.com

ZANIMLJIVOST:

Image by S Greendragon from Pixabay

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti