Da li ste znali? 

Izvučeni dobitnici nagradne igre održane na Youtube kanalu Svet tajni!

Treća po redu održana nagradna igra na našem Youtube kanalu Svet tajni je završena! Vreme je da proglasimo 3 dobitnika!

Ovog puta neću biti ja taj koji će učestvovati u izvlačenju dobirnika, već sajt random.org, koji će nasumično izabrati 3 dobitnika od skoro 300 komentara ispod video klipa gde sam najavio nagradnu igru.

Nakon što sajt izabere 3 dobitnika, na osnovu komentara izabranih ću odlučiti ko će dobiti koju knjigu (u slučaju ako je neko izvučen sa komentarom da bi voleo da dobije određenu knjigu, tu će i dobiti).

Da ne dužim previše, evo ko su dobitnici:

Prvi knjigu “Mali Brat” dobija korisnik koji je upisan na Youtube pod nazivom Mi Dj, a njegov komentar glasi:

Drugu knjigu pod nazivom “Crna vatra” dobija korisnik koji je upisan na Youtube pod nazivom Stefan Tomić, a njegov komentar glasi:

Treću knjigu pod nazivom “Najveće tajne i misterije Srbije” dobija korisnik koji je upisan na Youtube pod nazivom Lazar Stanković, a njegov komentar glasi:

ČESTITAM DOBITNICIMA!

Još jednom da naglasim, sajt random.org je nasumice izabrao 3 dobitnika ove nagradne igre, a ja sam samo odlučio ko će od ova 3 dobitnika da dobije koju knjigu na osnovu njihovih komentara.

Molim dobitnike da mi se jave na mail: svettajniurednistvo@gmail.com ili na Facebook Svet tajni.

Drugima bih poručio da ne brinu, jer ću sigurno i u bliskoj budućnosti opet organizovati nagradnu igru na kanalu. Hvala Vam što me u velikom broju pratite i podržavate na Youtube kanalu Svet tajni.

Svettajni.com

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti