Donacije

Poštovani članovi, ovim putem Vas obaveštavam da sajt Svettajni.com tajni uvodi DONACIJE. Ovaj korak za nas je veoma bitan, jer bismo uspeli da pokrijemo osnovne troškove koje ovaj sajt ima.

Naš cilj jeste da naš sajt postane značajan regionalan faktor u ovoj tematici. Želimo da uključimo što veći broj članova, jer samim tim, naša reč ima veću snagu.

Kao primer možemo navesti Vašu donaciju od 3000 dinara, kojom bi uspeli da otkupimo 40 neverovatnih tekstova koji su prisutni na drugim jezicima, a koji bi bili direktno prevedeni na naš jezik. Zamislite ako bi ukupne donacije težile i preko 3000 dinara, šta bismo još toga mogli? –Mnogo.

Svaki početak je težak, ali ako bi svako od Vas želeo da doprinese i po 115 dinara (1€), učinili bi veliku uslugu, prvo Vama, jer bi sam sadržaj bio bogatiji i vidljiviji još većem broju ljudi, a samim tim i nama, jer bi pokrili troškove koje imamo.

Za sada su moguće donacije preko PayPal-a na sledećem linku: https://paypal.me/svettajni

Svaka dobijena donacija, biće objavljena na našem sajtu na posebnoj stranici (ime i prezime i visina donacije). Ukoliko želite da ostanete anonimni, neće biti problem.

Naglasio bih da je moguće dobiti sve informacije u vezi donacije i preko naše stranice Svet tajni i Misterije sveta na facebooku, i to tako što ćete nam poslati poruku u inboks stranice.

Nadam se da ćemo ZAJEDNO uspeti da budemo još bolji, jači i svesniji činjenice da je potrebno da SVI pružimo dodatan napor da ova ideja uspe i da traje godinama.

Do daljeg druženja,

Svettajni.com

 

Kontaktirajte nas:

svettajniurednistvo@gmail.com