Donacije

12

Poštovani članovi, ovim putem Vas obaveštavam da sajt Svet tajni uvodi DONACIJE. Ovaj korak za nas je veoma bitan, jer bismo uspeli da pokrijemo osnovne troškove koje ovaj sajt ima.

Samim tim bi značajno unapredili sajt, što uključuje nov domen, bolji hosting i dizajn sajta bi izgledao još profesionalnije. Kao značajna stavka jesu upravo kvalitetniji sadržaji, a samim tim i brojniji.

Naš cilj jeste da naš sajt postane značajan regionalan faktor u ovoj tematici. Želimo da uključimo što veći broj članova, jer samim tim, naša reč ima veću snagu.

Kao primer možemo navesti Vašu donaciju od 3000 dinara, kojom bi uspeli da otkupimo 40 neverovatnih tekstova koji su prisutni na drugim jezicima, a koji bi bili direktno prevedeni na naš jezik. Zamislite ako bi ukupne donacije težile i preko 3000 dinara, šta bismo još toga mogli? –Mnogo.

Svaki početak je težak, ali ako bi svako od Vas želeo da doprinese i po 100 dinara (1€), učinili bi veliku uslugu, prvo Vama, jer bi sam sadržaj bio bogatiji i vidljiviji još većem broju ljudi, a samim tim i nama, jer bi pokrili troškove koje imamo.

Mi nećemo javno da objavljujemo naš broj računa, jer smatramo da ne treba forsirati i konstantno dosađivati članovima o značaju donacija, te svako ko želi da donira, bilo iz inostranstva ili iz Srbije, to će moći da uradi tako što ćete nas kontaktirati na naš e-mail: svettajniwordpress@gmail.com , a mi bi Vam odgovorili na koji način je najbolje donirati rad našeg sajta.

Veoma mi je drago da smo za 6 meseci rada našeg sajta uspeli da privučemo veliki broj vernih posetioca i čitalaca našeg sajta. Broj od preko 30.000 posetioca mesečno dovoljno govori o tome da ovaj sajt ima sagrađen imidž i ugled kod čitaoca. Nadam se da će tako biti i ubuduće.

Naglasio bih da je moguće dobiti sve informacije u vezi donacije i preko naše stranice Svet tajni i Misterije sveta na facebooku, i to tako što ćete nam poslati poruku u inboks stranice.

Nadam se da ćemo ZAJEDNO uspeti da budemo još bolji, jači i svesniji činjenice da je potrebno da SVI pružimo dodatan napor da ova ideja uspe i da traje godinama.

Do daljeg druženja,

sajt Svet tajni

ZAPRATI ME NA: