Drevne civilizacije 

“Otmica drevnih vanzemaljaca” je opisana u 500-godišnjem kineskom rukopisu

Prema istraživačima u Kini, drevni kineski rukopis koji je dostupan javnosti 2011. godine detaljno opisuje tajanstveni događaj koji se dogodio pre skoro 500 godina: otmica vanzemaljaca.

Tekst koji je napisan 1528. opisuje misterioznu “zvezdu” koja je prešla preko neba, krećući se od istoka prema zapadu.

Misteriozna “zvezda” se spustila u blizini malog sela u blizini planina.

Jedan od stanovnika sela, zaintrigiran misterioznom ‘zvezdom’ koja je sletela, približio se objektu opisujući ga kao u obliku diska i velićine kao kuća, prekriven briljantnim bojama, za razliku od svega što je ikada video u životu, čovek se onesvestio.

Probudio se na hladnom, čudnom mestu koje je bilo osvetljeno misterioznom crvenom nijansom i iako je još uvek mogao da vidi Sunce, mesec i zvezde, nije bilo nikakvih zgrada ili ljudi blizu njega, samo misteriozna stvorenja koja su imala okrugla lica i tri oka umesto dva.

Prema drevnom opisima, misteriozna bića su nosila čudnu odeću i govorila jezik koji nije mogao razumeti.

Opis misteriozne otmice NLO-a pronađen je u zbirci rukopisa koji je poklonjen kineskom Ministarstvu kulture.

Nakon što su eksperti potvrdili rukopis, knjiga je objavljena u ministarstvu, a u knjizi je rukopis jednog pretka iz dinastije Ming, pre otprilike 500 godina, koji govori o otmici na jednoj stranici od preko petsto strana koje opisuju nekoliko stvari među kojima su medicina, muzika, borilačke veštine i drugi istorijski događaji.

Nakon što se vratio svojoj svesti, našao se u svojoj kući, ali je saznao je da bio u odsustvu koje mu se činilo da je brzo prošlo, ali je zapravo bio odsutan celu godinu.

Osoba koja je pisala o ovoj neverovatnoj priči otišla je u posetu ovoj osobi.

Autor piše da je nakon susreta sa otetim video crveni ožiljak na grudima i zakleo se da je autentičan.

Kao što vidimo iz ove priče, viđenja i otmice NLO-a su prisutni na Zemlji već stotinama, ako ne i hiljadama godina.

Čak je i budistički monah opisao NLO susret: Priča koja uključuje NLO-e potiče od autobiografije čuvenog Chan-budiste od kojih je Hsu Iun bio uticajni budistički majstor.

“Na kraju Velikog molitvenog sastanka, popeo sam se na vrh Da-luo, gde sam se poklonio “Mudrost lampama” koje se tu pojavljuju. Prvu noć nisam video ništa, ali već druge sam video veliku loptu svetlosti koja je letela od severnog do centralnog vrha gde se spustila, a kasnije se razdvojila u više od deset lopti različitih veličina.”

“Iste noći, video sam na tri kugle svetlosti koje su letele gore i dole u ​​vazduhu i na severnom vrhu, četiri kugle svetlosti koje su se razlikovale po veličini.”

I danas se u medijima pojavljuju osobe koje tvrde da su bile kidnapovane od strane vanzemaljaca, ali tome nikada ne dajemo veliki značaj, samo zbog previše dezinformacija, ali kada postoji dokaz star 500 godina, to je već druga priča.


Preporuka:  11 svetskih zagonetka za koje nemamo objašnjenje


Šta Vi mislite?

Svettajni.com (Ukoliko preuzimate naš tekst u celosti ili delimično, obavezno navedite izvor)

ZANIMLJIVOST:

BONUS VIDEO:

Image by Jonny Lindner from Pixabay

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti