Drevne civilizacije 

Procureo video snimak 12.000 godina starog Anunakija!?

Nedavno objavljeni video navodno pokazuje “snimak 12.000-godišnjeg Anunnakija…

Kažu da je grobnica “Anunnakija” slučajno otkrivena 2008. godine. Pre nego što svi postanu ludi za naslovom i video snimkom, molimo vas da ga pogledate i javite nam šta mislite.

Ako neko ima više informacija o videozapisu, javite nam.

Video snimak koji je na YouTube objavio Temple Of Mistery navodi da je video snimak stvarni (pravi) video koji je procurio, a koji navodno prikazuje 12,000-godišnjeg Anunnakija.

Drevni Anunnakiji su verovatno glavna tema kada je u pitanju teorija o drevnim vanzemaljcima i mnogi ljudi širom sveta ostaju skeptični kada govore o Anunnakijima i njihovoj potencijalnoj vezi sa poreklom čovečanstva.

Korisnici su požurili na YouTube da razgovaraju o zagonetnom videu. Jedan korisnik je napisao na YouTube-u:

“… Ako pogledate prikaze Annunakija u umetnosti Sumerana, oni su prikazani sa satovima na zglobovima. Ako ovo nije prevara, onda su godine vladavine kraljeva na listi sumerskih kraljeva potpuno legitimne, pretpostavljam. Izgleda veoma dobro da je istina…

Mnogi drugi ostaju skeptični jer postoji malo informacija o poreklu videa.

“… Izgleda suviše dobro da bi bilo istinito, ali možemo sanjati da će se jednog dana istina otkriti. Da li je video stvaran ili ne, to će sigurno stvoriti veliku debatu.

Iako ne možemo sa sigurnošću reći da li je ovo još jedna prevara na internetu, zasigurno je veoma zanimljiv video koji treba gledati.

Na osnovu brojnih arheoloških otkrića: artefakata, zapisa i spomenika koje su u prošlosti pronašli arheolozi i lingvisti, Sičin ukazuje na to da su Anunnaki (sumerski: oni koji su sišli s neba), izuzetno napredna civilizacija sa planete Nibiru u našem Sunčevom sistemu.

Ova napredna civilizacija je kolonizovala našu planetu, i njihova jedina svrha je bila da rudare velike količine zlata.

Pre otprilike 250.000 godina, prema Sičinu, drevni Anunnakiji su spojili svoje vanzemaljske gene sa genima Homo Erectusa i stvorili vrstu poznatu kao Homo Sapiens.

Pošto je potražnja za ljudima kao radnicima postala veća, drevni Anunnakiji su još jednom manipulisali drevnim čovečanstvom kako bi mogli sami da se razmnožavaju.

U mnogim prikazima Anunnakija možemo videti čudne objekte koje nose “oni koji su došli sa zvezda”, a jedan od najinteresantnijih primera su “ručni satovi” koji se pojavljuju u gotovo svakom prikazu Anunnakija.


Preporuka:   38 Zanimljivih činjenica za koje možda niste znali


Pogledajte video pa nam prenesite utiske:

Svettajni.com

ZANIMLJIVOST:

BONUS VIDEO:

Foto: Youtube printscreen

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti