Drevni umovi 

Nikola Tesla i brojevi 3, 6 i 9: Tajni ključ za slobodnu energiju?

Ako bi saznali veličanstvenost 3, 6 i 9, imali biste ključ univerzuma. – Nikola Tesla

Dok mnogi ljudi povezuju Teslu i električnu energiju, istina je da su Teslini pronalasci daleko ispred svog vremena.

U stvari, on je napravio revolucionarna otkrića kao što su bežične radio komunikacije, turbinski motori, helikopteri (mada je to bio Da Vinči), fluorescentna i neonska svetla, torpeda i rendgen.

Do njegove smrti Tesla je imao oko 700 patenata.

Pored svojih bezbrojnih izuma i futurističkog dizajna, Nikola Tesla je bio poznat i po svojim ekscentričnostima, kao što su korišćenje hotelskih soba čiji su brojevi deljivi sa 3, čišćenje ploča sa 18 salveta, ili okretanje 3 kruga oko bloka pre ulaska u zgradu, ali niko ne zna sa sigurnošću skriveni razlog misterioznog ponašanja Nikole Tesle.

Zanimljivo je da je Tesla u više navrata opisivao intenzivne bljeskove svetla koje su pratile trenutke intenzivne kreativnosti i jasnoće. Tesla je bio u stanju da zamisli i vidi izum u svom umu tokom ovog “trenutka jasnoće” skoro holografskim detaljima.

Tesla je tvrdio da bi mogao čak i da rotira te vizije kako bi ih rastavio jedan po jedan, i tačno je znao kako će ih izgraditi na osnovu njegovih vizionarskih iskustava.

Pored brojnih drugih neobičnosti, Nikola Tesla je izračunavao čvorne tačke oko planete, i verovatno su bile povezane sa brojevima tri, šest i devet, a Tesla je tvrdio da su ti brojevi izuzetno važni.

Tesla je bio opsednut brojevima 3, 6 i 9. On je shvatio jednu fundamentalnu činjenicu nepoznatu mnogima, a koja je univerzalni jezik matematike.

Nauka koju je čovek otkrio, a ne izmislio. Tesla je uzeo u obzir brojčane obrasce koji se javljaju u univerzumu, kao što su formiranje zvezda, razvoj embrionalnih ćelija, i mnoge druge koji neki nazivaju „Božji plan“ ili „plan Boga“.

Postoji fundamentalni sistem na koji priroda izgleda da odgovara: “Moći binarnog sistema”, gde obrazac počinje od jednog i nastavlja da duplira brojeve.

Tako su ćelije i embrioni razvijeni na sledeći obrazac: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, itd. Marko Rodin je otkrio da je unutar takozvane Vortek matematike (nauka anatomije torusa) ponavljajući obrazac: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2 , 4, i tako dalje do beskonačnosti.

Ovde brojevi 3,6 i 9 ne postoje i, prema Rodinu, to je zbog činjenice da ovi brojevi predstavljaju vektor od treće do četvrte dimenzije, koji se naziva “polje protoka”.

Ovo polje je viša dimenzionalna energija, koja utiče na energetski krug ostalih šest brojeva. Još dalje, Randi Povell, učenik Marka Rodina, kaže da je to tajni ključ za slobodnu energiju, a koju je Tesla istraživao do poslednjih dana svog života.

Međutim, ako pogledamo dalje od Tesle, primetićemo da bez obzira koju kulturu posmatramo, broj tri je uvek bio prisutan, I to je broj od izuzetnog značaja.

Nastaviće se…

Svettajni.com (Ukoliko preuzimate naš tekst u celosti ili delimično, obavezno navedite izvor)

Image by Hans Braxmeier from Pixabay

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti