Misterije svemira 

3 Masivna tornja otkrivena na površini Marsa

Locirani u području Terra Meridiani, istraživači su uočili tri masivna “tornja” na Marsovoj površini koji su tako savršeno poravnati, baš kao i piramide u Gizi na Zemlji, a te Marsove kule oponašaju konstelaciju Oriona.

NLO lovci su naišli na još jedno bizarno otkriće na površini crvene planete. Ovog puta, UFOlozi su uočili tri čudne, savršeno poravnate “kule” na Marsovoj površini.

Neki su čak primetili da oni jezivo podsećaju na poziciju piramida u Gizi i kako oni previše oponašaju tri glavne zvezde sazvežđa Orion.

Da, crvena planeta je puna iznenađenja koja većina nas ne može razumeti.

Iako se na površini Marsa nalaze bezbrojne stvari koje nalikuju objektima, strukturama, pa čak i spomenicima, na kraju oni nisu ništa drugo do pareidolija (psihološki fenomen kada se percipiranjem nasumičnog stimulusa „prepoznaje“ smisleni stimulus).

Međutim, postoji dosta neobičnih nalaza koji se ne mogu objasniti kao pareidolija.

Takvo otkriće mogu biti tri nedavno pronađene kule na površini Marsa. Prikazani na YouTube video snimku koji je preneo mundodesconocido, snimci detaljno opisuju tri savršeno usklađene kule na površini crvene planete.

Video snimak objašnjava gde su kule pronađene i šta bi mogle biti. Govoreći u videu, Jose Luis je izjavio:

„Istražujući na nekim Marsovim slikama, nedavno smo pronašli niz ogromnih kula koje se nalaze u marsovskom području Terra Meridiani.“

Zbog njihovih specifičnih karakteristika, smatramo da imaju veštačko poreklo.

Očigledno ove strukture oponašaju sazvežđe Oriona. Zanimljivo je da je specifična slika koja jasno prikazuje tri “objekta” na površini Marsa uslikani 1999. godine, i od tada su te navodne strukture mogle biti modifikovane neprijateljskim vremenskim uslovima Marsa.

Takozvani tornevi se nalaze u regionu Terra Meridiani na Marsu, slučajno, u istom regionu koji je izabran kao mesto za sletanje poznatog NASA-inog Kjurioziti Rover-a.

Scot C. Varring sa “Ufo sightings” govorio je o otkriću:

„Širom Marsa postoji puno veštačkih zgrada i artefakata. Fantastični primer jeste objava YouTube korisnika Mundodesconocido. Pronašao je tri kule koje su skoro jednu milju visine ili više. Sve izgledaju kao da su napravljene dobro jer nijedna od njih nije uništena. Oni bi bili savršeni za postavljanje ljudske baze na Marsu ako su naravno prazni.“

Nedavno je veliki broj pojedinaca govorio o Marsu kako je crvena planeta možda imala naprednu vanzemaljsku civilizaciju pre hiljadu, ako ne i pre nekoliko miliona godina.

Dr. John Brandenburg, koji je doktorirao na Fizici teorijske plazme sa Univerziteta u Kaliforniji, veruje da su napredne vanzemaljske civilizacije postojale na Marsu u prošlosti i da su uništene nuklearnim napadima u prošlosti.

Prema dr John Brandenburg-u, ima dovoljno dokaza da su najmanje dve velike nuklearne eksplozije eksplodirale na površini crvene planete u dalekoj prošlosti.

Teorija koju je predložio dr Brandenburg zasniva se na tragovima uranijuma i torijuma koji su registrovani na površini Marsa. Ovu Marsovsku civilizaciju uništila je druga neprijateljska vanzemaljska rasa s drugog mesta u svemiru.


Preporuka:  Povezanost Afričkog plemena Dogoni sa sistemom Sirijus


Dr. Brandenburg upozorava da bi se naša civilizacija mogla suočiti s ovim scenarijom.

Pogledajte slike ovih tornjeva ovde.

www.svettajni.com

ZANIMLJIVOST:

BONUS VIDEO:

Photo source pixabay.com

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti