Misterije svemira 

Neverovatna veza između ‘Svete geometrije’ i univerzuma

Da li ste ikada razmišljali o ‘Svetoj geometriji’ I o tajanstvenoj vezi sa svime što nas okružuje?

Ispostavilo se da postoje brojne misterije koje kao da povezuju majku prirodu i svetu geometriju.

Sveta geometrija predlaže da je moguće naći u univerzumu određene geometrijske obrasce koji se ponavljaju.

Analiza svete geometrije zasniva se na unapred određenim aritmetičkim brojkama koje mogu intuitivno shvatiti potpunost bića i kosmosa.

Zanimljivo, kada crtamo tetraedron (sastavljen od dva suprotstavljena trougla) u svakom od tela koje čine deo Sunčevog sistema, vrhovi odgovaraju paralelama 19.5° geografske širine jug i sever.

Čudno, ali I u onim paralelama gde se najveće žarišne tačke nestabilnosti nalaze na površini naše planete. Iz svega navedenog nalazimo dosta zanimljivih detalja: Najveći broj eksplozija ili sunčevih pega javlja se upravo u oba 20° paralela Sunca.

Osim toga, ako pogledamo paralelno 19.3° severno na Marsu, naći ćemo Olimpus, najmasivniji vulkan u celom Sunčevom sistemu.

19,5 stepeni je ugao koji su otkrili istraživači (Richard C. Hoagland, Stanlei McDaniel, Erol Torun, Horace V. Crater, itd.) Koji se kodira u strukturama Kidonia na Marsu.

Zanimljivo, takođe je primećeno da je 19,5 stepeni blisko povezano, iz nekog razloga, sa NASA svemirskim misijama, na primer, Mars Pathfinder sleteo je na 19.5 stepeni na Marsu 4. jula ’97.

U stvari, ne samo da je Pathfinder sleteo na 19.5 N, nego je dužina mesta sletanja iznosila oko 33 V – što je i sam broj geografske dužine vrha Velike krivine Nila (33 E).

Ali tamo ima još fascinantnijih stvari. Da li znate za veliku crvenu tačku na Jupiteru?

Ova masivna oluja nalazi se na 19.5° južno. Na Veneri: glavni aktivni vulkanski kompleksi Alfa i Beta Regio nalaze se blizu 19,5 stepeni.

Ako pogledamo Neptun, videćemo da na paralelama 19.65 na jugu postoji MASIVNO mesto čije poreklo i dalje nastavlja da zbunjuje eksperte.

Planeta Zemlja nije izuzetak.

Ako pogledamo paralelno 19,5° severno, naići ćemo na vulkan Mauna Kea na Havajima. To je jedan od najaktivnijih na planeti.

Piramida Sunca u Teotihuacanu je na 19.6 stepeni severno. (19 stepeni 23 minuta N, 99 stepeni 10 minuta V) Nadalje, ako pogledamo Zemljin mesec, videćemo da se Mare Tsiolkovski nalazi na 19,5° južne geografske širine i Mare Moskovskog na 19,5° severne geografske širine.


Preporuka:  Piramide u Kini – Oblast zabranjena za javnost


Da li je ovo sve slučajno ili je u svemiru sve povezano?

www.svettajni.com

Photo source pixabay.com

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti