NLO 

Bivši američki marinac: “Postoji podvodna baza NLO-a u blizini zaliva Gvantanamo”

Pretpostavljam da nije ništa iznenađujuće što čujemo izveštaje o postojanju podvodnih baza širom sveta.

Dok neki kažu da neke od tih “tajnih” baza pripadaju različitim vladama, postoje i druge teorije koje govore da neke od njih kontrolišu vanzemaljska bića koja naseljavaju Zemlju.

Prema izjavama bivšeg američkog marinca dok je služio u Gvantanamu krajem šezdesetih godina, on i njegove kolege su bili svedoci brojnih viđenja NLO-a gde su se ispod površine okeana pojavile neobične anomalije.

Ovo, prema bivšem marincu, sugeriše postojanje ogromne podvodne baze u tom području. Informacije koje je dao marinac, koji je za sada odlučio da ostane anoniman, objavila je Mutual NLO mreža (MUFON), najveća svetska organizacija za istraživanje NLO-a.

Svedok opisuje višestruka viđenja i seća se da su njegovi pretpostavljeni strogo zabranili njemu ili bilo kome drugom da govore o neobičnoj aktivnosti kojoj su prisustvovali.

“Svi mi marinci bili smo zadivljeni količinom aktivnosti NLO-a iznad i oko ove baze”, rekao je svedok.

“Praktično svake noći NLO-i su leteli iznad glave na visinama manjim od 300 stopa.”

Prilikom uočavanja anomalnih aktivnosti, marincima su date instrukcije da “prate liniju razdaljine” kada se NLO približi. Bivši marinac opisao je da su NLO-i na visini do 100 stopa bili sve osim „letećih tanjira“ koje smo videli u brojnim holivudskim filmovima.

“Kada sam stražario na južnoj strani baze, bio sam svedok mnogih NLO-a koji su leteli i izlazili iz okeana.”

“Bila su velika plava svetla koja su svetlucala po sletanju u okean, a zatim su se polako smanjivala dok su se očigledno spuštali dublje.”

Dok je nadgledao svoj položaj, bio je svedok nekoliko NLO-a koji su leteli oko tog područja noć za noć – „sletanje i poletanje iz okeana“, objasnio je istražiteljima.

Bivši marinac tvrdi da nije bio jedini koji je svedočio misterioznim NLO-ima.

U izveštaju koji je objavio Open Minds, bivši marinac podseća na jedan od „najuzbudljivijih“ događaja koji je video u Guantanamu. Približno oko 7 sati, bivši marinac je izašao iz stražarnice, gledajući preko ograde u praznu stražarnicu koja se nalazila s druge strane baze videvši plavo svetlo blizu površine.

“Bilo je oko 19 sati (mračno) kada sam izašao iz stražarske kolibe i pogledao preko ograde u napuštenu kubansku stražarsku kuću kad mi je zapalo za oko”, reče bivši marinac.

“Iza kubanske stražarske kolibe blizu tla bio je ogroman beli oblak s plavim/belim pulsirajućim svetlom u sredini njega.”

Ubrzo je neko počeo da viče:

“Beži brzo odatle!” seća bivši marinac.

Glas koji je viknuo bio je glas narednika na osmatračnici koji je naredio bivšem marincu i njegovim drugovima da napuste to područje.

On se priseća da su on i njegove kolege hodali prema barakama nedaleko od njih, posmatrajući NLO sa sigurne udaljenosti. Bivši marinac se priseća:


Preporuka:  Da Vinčijev kod – Misterija velikog umetnika


“NLO je putovao oko četvrt milje, zaustavio se na trenutak, a zatim kao metak, odleteo visoko ka nebu dok nije nestao. Voleo bih da se vratim tamo da vidim da li se NLO još uvek pojavljuju.”

Svettajni.com (Ukoliko preuzimate naš tekst u celosti ili delimično, obavezno navedite izvor)

ZANIMLJIVOST:

BONUS VIDEO:

Image by PhotoVision from Pixabay
ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti