NLO 

Čovek koji je RAZOTKRIO Oblast 51 govori o tajnim projektima

Bob Lazar je široko priznat kao osoba koja je razotkrila Oblast 51 gde je otkrio kako je radio na tajnim eksperimentima 1989. godine.

On tvrdi da je video testove devet konfiskovanih NLO-a i čak tvrdi da je radio u tajnim vladinim objektima, pomažući izgradnju futurističkih letelica.

On sada tvrdi da ga aktivno prati vlada Sjedinjenih Država.

Novi dokumentarac “Bob Lazar: Područje 51 i Leteći tanjiri” ima za cilj istražiti njegov život, njegove teorije i gde je sada, nakon što je radio u brojnim tajnim vladinim objektima gde je svedočio o stvarima izvan ovog sveta.

Bob Lazar tvrdi da je radio kao naučnik u tajnom vladinom hangaru u blizini zloglasne oblasti 51.

Pre trideset godina, Bob Lazar je tvrdio da je radio kao inženjer blizu područja 51 u hangaru koji se zove S-4. Tamo tvrdi da su NLO-i sa malim vanzemaljskim sedištima napravljeni od materijala zvanog Element 115.

On je novinarima rekao:

“Pogonski sistem je gravitacioni pogon. Izvor energije je reaktor antimaterije. Ova tehnologija zvanično uopšte ne postoji.”

Tada je vlada SAD-a negirala postojanje područja 51. U stvari, vlada je priznala bazu samo 2013. godine. Prethodno su bili dostupni dokumenti koje je CIA navela kao bazu-poligon za vazduhoplove.

Govoreći o onome šta se dešava na području 51 i drugim vladinim bazama, Lazar je opisao kako je prikrivanje postojanja ovih baza “zločin protiv naučne zajednice”.

Tvrdio je da nakon što je otkrio postojanje baze i onoga šta se tamo radi, Vlada je pretila njemu i njegovoj porodici.

U dokumentarcu on objašnjava kako žali što je razotkio oblast 51, govoreći:

“U ovom trenutku u mom životu, verovatno bih rekao ništa. Uz rizik od paranoičnog zvuka, uvek imam sumnju da me neko prati – to je nešto što mi je teško izbaciti iz glave.”

Ali stvari su se promenile u Lazarevom životu.

On priznaje da više nije zainteresovan za NLO-e i priče o vanzemaljcima i tajnim bazama.

“Ne sledim NLO priče ili izveštaje i nisam zainteresovan za istraživanje života izvan Zemlje. Moj primarni interes je bio i još uvek je neverovatno napredna tehnologija. Znam da ako je možemo kontrolisati i razviti, to može da promeni svet.”

Ali ne veruju svi u to što je Lazar rekao.

Istražujući njegovu prošlost, istraživači nisu uspeli pronaći dokaze da je pohađao škole koje je rekao: MIT i Kalifornijski institut za tehnologiju ne prikazuju dokaze da je Lazar ikada studirao.

Govoreći o svom životu u dokumentarcu, on pita: “Kako da dokažem nešto drugo? Misliš li da me je Los Alamos unajmio iz srednje škole?”


Preporuka: Najizolovanija plemena na svetu


Govoreći o Lazaru i kontroverznom dokumentarcu, dokumentarista Jeremi Corbell razgovarao je za Mail Online:

“Ako je ova priča istinita, to je verovatno najvažnija NLO priča u ljudskoj istoriji, jer otkriva istinu.”

www.svettajni.com

Photo source pixabay.com

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti