NLO 

Da li je nemački pilot “Crveni đavo” srušio NLO tokom Prvog svetskog rata?

Iskusni nemački pilot poznat kao “Crveni đavo” srušio je NLO tokom Prvog svetskog rata prema nedavno objavljenoj knjizi.

Nemački pilot Manfred Albreht Freiherr von Richthofen, zvani “Crveni đavo”, zvanično mu je pripisana zasluga da je tokom Prvog svetskog rata srušio 80 neprijateljskih aviona, ali nova senzacionalna knjiga tvrdi da je bio i prvi pilot u istoriji čovečanstvo koji je oborio NLO, a pod NLO mislim na vanzemaljce.

To je naslov koji zvuči ludo, ali kada sam prvi put čitao o tome, morao sam dalje kopati kako bih saznao više, s obzirom na činjenicu da “Crveni đavo” ima veliku reputaciju.

Nova knjiga, “NLO prvog svetskog rata”, autora Nigela Vatsona, opisuje priznanje koje je 1999. godine obavio kolega pilota Crvenog Barona, Peter Vaitzrick, koji je navodno bio svedok epskog susreta na nebu.

Vaitzrick je čekao dok nije napunio 105 godina, dobrih 80 godina epskog događaja kada je priznao ono što je video na čistom plavom nebu iznad Belgije u proleće 1917.

Neverovatna priča koja zaslužuje film u Holivudu?

Ali da li je to priznanje podržano činjenicama? Evo detalja. “Crveni đavo” i njegov kolega Vaitzrick su bili u misiji rano ujutro kada je “Crveni đavo” došao u kontakt sa onim što su opisali kao nešto poput srebrne posude prekrivene čudnim narandčastim svetlima.

Veoma siguran u ono što je video u tom trenutku, “Crveni đavo” nije oklevao da izazove neidentifikovani objekat na dvoboj u kojem je lovio srebrni tanjir preko belgijskog neba i na kraju pobedio.

Vaitzrick tvrdi da je bio svedok celog susreta između Crvenog đavola i onoga što on veruje da su bili vanzemaljska bića.

“Bili smo prestravljeni jer nikada ranije nismo videli ništa slično. “Crveni đavo” je odmah otvorio vatru, a tanjir je pao kao kamen, razbio se o grane drveća dok se srušio u šumi ”.

Svi znamo neverovatne priče koje postoje iza Crvenog đavola i njegove neverovatne veštine kao borbenog pilota, gde su ga čak i njegovi neprijatelji videli kao najboljeg od najboljih.

Ali šta je sa vanzemaljcima?

Mislite da bi susret sa NLO-om bio nešto na drugom nivou, zar ne? Postoji li mogućnost da je Manfred Albreht Freiherr von Richthofen, zvani “Crveni đavo”, oborio vanzemaljski brod, koji je bio sposoban za interplanetarni let, sa izuzetno naprednom tehnologijom?

Prema Vaitzricku, da! Kaže da su u NLO-u bila dva pilota i da su, nakon što su udarili o zemlju, napustili su brod.

Uobičajeno je kod pilota da svedoči o čudnim objektima na nebu, a ako piloti danas svedoče o neobjašnjivim predmetima dok lete širom sveta, to bi svakako bilo moguće i u prošlosti.

“Crveni đavo”, Vaitzrick i njihov odred su prvobitno verovali da je NLO koji je oboren od strane Crvenog đavola zapravo tajni avion koji potiče iz Sjedinjenih Država, ali kada su se upoznali sa NLO izveštajima, oni su ostali ubeđeni da su ono što su videli bili zapravo posetioci sa druge planete.

“U mojoj glavi nema sumnje da je đavo srušio neku vrstu svemirske letelice sa druge planete, a ti mali momci koji su kasnije pobegli u šumu bili su neka vrsta vanzemaljaca.”


Preporuka:  7 Najčudnijih mesta na Zemlji


Da li su senzacionalističke tvrdnje “Crvenog đavola” istinite je jedna stvar, ali je izvesno da je viđenje NLO-a danas uokolo nešto što je postalo uobičajeno, a i bilo bi moguće za vreme Prvog svetskog rata.

Svettajni.com (Ukoliko preuzimate naš tekst u celosti ili delimično, obavezno navedite izvor)

ZANIMLJIVOST:

Image by Tomasz Proszek from Pixabay

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti