NLO 

Mračni putevi istine – Drevni posetioci iz svemira

Svet. Šta je po vama svet zaista? Da li je svet sve što uklučuje ljudski faktor ili čak neko drugo živo biće?  

Svakodnevno se susrećemo sa brojnim pitanjima. Pitanja na koja retko ko može da nam da pravi odgovor.

Nama najveće misterije jesu upravo vanzemaljska bića. Da li ste nekada čuli za vanzemaljska bića zvana Katcinima?

Smatra se da su upravo oni ostavili brojne tragove na tlu Južne Amerike.

Kako je to zaista moguće?

Teorije drevnih astronauta govore o nepoznatim bićima koja su posećivala našu planetu još u dalekoj proslosti, a najviše tragova datira za vreme civilizacije Inka.

Zbog čega su Inke povezane sa nepoznatim bićima?- Pre dolaska Inka na područje Juzne Amerike, ovu oblast naseljavali su veoma čudna bica.  Takozvana ’rasa belih bogova’.

Oni su za sobom ostavili ogromne spomenike napuštene u prirodi ove regije. Ono što je čudno jeste da nakon dolaska Inka na ove teritorije, ovaj narod, tj. civilizacija  je jednostavno nestala.

Smatra se da su upravo oni naučili Inke mnogim naukama po kojima ih i pamtimo danas.

Kada smo već kod vanzemaljskih bića, da spomenem i piramide u Egiptu. Da li su ove piramide podignute za vanzemaljska bića koja su svojevremeno i posećivala ove lokalitete?

Da li su ove veličanstvene gradjevine zapravo grobnice galaktičkih civilizacija? Da li je ovo još  jedan od razloga zašto našu planetu  svakodnevno posećuje NLO? Da li nas povezuje zajednička istorija? Danas postaje sve moguće, pa što ne bi uvrstili i ovu teoriju?

Poznati profesor J.A.Viler, inače dobitnik prestižne nagrade ’Albert Ajnštajn’ smatra da se naš univerzum nalazi uporedo sa drugim paralelnim univerzumom.

Prema njegovim teorijama, u tom ’Super prostoru’ kako je nazvan, ne postoji prostor i vreme. Kako to uopšte funkcioniše?

Prema  profesoru Vileru, u tom čudnom svetu se sve dogadja istovremeno. Veoma zagonetne teorije koje nas teraju na razmisljanje.

Ono što jos više zaintrigira sve nas, jeste i otkriće stvorenja zvano ’Kapina’. Japanski naučnici su otkrili takozvane jomon-figure koje datiraju iz daleke prošlosti.

Ono  što jeste zanimljivo u vezi njih jeste njihov izgled. Neverovatno  podsećaju na astronaute sa skafanderima za letove u svemir.

Naučnici smatraju da su bića ’Kapina’ došli iz svemira i to u vatrenim kuglama.

Prema njihovim teorijama, nastanili su se na dnu mora. Ova stvorenja neverovatno podsećaju na čoveka. Imaju dve ruke, dve noge, glavu, osim prstiju na rukama i nogama imaju peraja.

Da li je i ovo samo jedan od dokaza povezanosti naše civilizacije sa galaktičkim civilizacijama? –Da.


Preporuka:  Čovek koji je sahranjen 64 milijarde kilometara od Zemlje


Pretpostavljam da se prvi put susrećete sa ovim informacijama, ali verujte, ovo je samo jedan mali deo svega što nas okružuje.

Nastavljamo istraživanje…

Photo by Frans Van Heerden from Pexels

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti