NLO 

Vanzemaljske posete se kriju od javnosti zbog mogućeg urušavanja ekonomija širom sveta

Jesu li vanzemaljci zaista posetili čovečanstvo?

Da li je moguće, kao što neke teorije sugerišu, da je naša civilizacija pre više hiljada godina bila kontaktirana od strane bića koja ne potiču sa Zemlje?

Ideja da su vanzemaljci stvarni, da nas danas posećuju i da su napredna vanzemaljska bića uticala na razvoj čovečanstva, to je nešto u šta milioni ljudi širom sveta veruju.

Ova ideja – da su vanzemaljci stvarni – je nešto što su dobrovoljno ili nevoljno podržale razne vlade koje su u poslednjih nekoliko godina oslobodile mnoštvo deklasiranih dokumenata koji pokazuju koliko su vojska i vlada bili zainteresovani za NLO i potencijalne vanzemaljske posete.

Videozapisi prikazuju čudne obrise NLO-a, ali veoma često sa lošim kamerama.

Jedan ekspert za NLO koji veruje da su vanzemaljci stvarni i da nas posećuju od pamtiveka je Steven Greer.

Greer uverava da postoje snažni dokazi koji podržavaju ideju da su NLO-i bili među nama u više navrata i poziva svetsko javno mnjenje da zahteva da se istina sazna.

Istraživač NLO-a veruje da iako imamo jake dokaze koji podupiru ideju da su vanzemaljci posećivali našu planetu, oni su decenijama držani u tajnosti zbog nadnacionalne zavere kako bi se zaštitio ekonomski i geopolitički status kvo.

U intervjuu za RT, ufolog je otkrio mnogo o NLO-ima i onome šta se trenutno dešava u svetu.

Jesu li vanzemaljci upravo u poseti Zemlji ili su se ovde trajno nastanili?

“Ne, to su izviđanja, a civilizacije koje posećuju planetu svakako su se povećale nakon što smo počeli da koristimo atomsko oružje, a postoji jasan dokaz da su oni zabrinuti zbog naših destruktivnih sposobnosti i oružja za masovno uništenje, pa čak i ako pogledate moderno doba viđenja takozvanih NLO-a, oni su značajno porasli nakon što smo razvili atomsko i nuklearno oružje i hidrogensku bombu ”, odgovorio je gospodin Greer.

“To je činjenica i imamo mnogo tajnih svedoka koji su bili prisutni u nuklearnim objektima gde bi ti vanzemaljski objekti došli da posmatraju da vide šta radimo.”

Prema Greer-u, ne samo da vlade širom sveta prikrivaju posete ET-a, već i nove tehnologije koje prevazilaze sadašnja prevozna sredstva i izvore energije koje su takođe čuvane kao tajna.

Zašto?

Jer, prema Greeru, znanje o njihovom postojanju bi potkopalo trenutni makroekonomski sistem, što bi direktno uticalo na raspad ekonomija, a neki smatraju da bi u mnogim delovima sveta došlo do anarhije – bezvlašća i haosa.

Da li je ovo previše grub scenario?

Kako biste se vi osećali kada bi predsednik svake države na TV-u javno priznao da više nismo sami I da svakog trenutka može doći do prvog zvaničnog kontakta? Kako biste se osećali kada bi oni bili javno među nama, da prolaze pored nas?


Preporuka:  Misterije levitacije – Prenošenje blokova kroz vazduh


Pišite mi, zanima me kako vi razmišljate.

Svettajni.com

Image by Stefan Keller from Pixabay

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti