Političke misterije 

FBI objavio dokumenta o vanzemaljskim telima i letelicama

Brojne vlade širom sveta se polako suočavaju sa idejom da svetska populacija ima pravo da zna da li smo sami ili ne u univerzumu.

U stvari, pokret otkrivanja nikada nije bio tako jak kao danas sa bezbrojnim vojnim oficirima, vladinim zvaničnicima i astronautima koji govore o postojanju vanzemaljskog života i vanzemaljskih letelica.

Među svim vladama na planeti, veruje se da Sjedinjene Države imaju mnogo toga za otkrivanje.

Predsednički kandidat Hilari Klinton je izjavila da će, ako bude izabrana za predsednika Sjedinjenih Država, otkriti sve dokumente vezane za strance i doći do rešavanja fenomena NLO-a.

Jon Podesta je bio čovek predsednika Baraka Obame i načelnik štaba pod administracijom Klintona, a nedavno je objavio da je jedan od njegovih najvećih žaljenja za 2014. bio njegov neuspeh da “obezbedi otkrivanje NLO dosijea”.

Imamo izjave iz najvernijeg izvora, one koji su u poziciji da znaju – o fascinantnom fenomenu, čija priroda tek treba da se utvrdi.

Ali uprkos ozbiljnim pokušajima obelodanjivanja, vlada Sjedinjenih Država i dalje tvrdi da nemaju saznanja o bilo kakvim informacijama koje se odnose na fenomen vanzemaljaca / NLO-a.

Međutim, mnogi tvrde da razlog zbog kojeg se objavljivanje još nije dogodilo nije zbog vlade.

Vrlo je verovatno da bi takva tema mogla ići daleko dalje, proširujući se na moćne korporacije i usku grupu međunarodnih elita.

Mnoge vlade širom sveta su deklasifikovale niz dokumenata vezanih za NLO-e koji samo dokazuju da su bili izuzetno zainteresovani za fenomen NLO-a godinama.

Međutim, ne samo da su vlade objavile tajne informacije, agencije kao što su FBI, NSA i CIA takođe su ukinuli tajnost nekih svojih najtajanstvenijih podataka o NLO-u i životu vanzemaljaca u svemiru.

Deklasifikovani dokumenti su bili upućeni “određenim naučnicima”, “vazduhoplovnim i vojnim vlastima”, i “određenom broju javnih zvaničnika”.

Deklasifikovani dokument detaljno opisuje NLO i vanzemaljce. Mnoge stvari ostaju misterija. Dok dokumenti daju fascinantne detalje o posetama, još uvek postoji niz pitanja poput:

Da li je moguće da su prisutne više rasa vanzemaljaca? Da li su oni fizički ili višedimenzionalni?

null

„Da, došlo je do sudara, a tela su se oporavila. Mi nismo sami u univerzumu; Dolaze ovde već dugo vremena.” – Astronaut Apolo 14, kapetan vazduhoplovstva i osnivač Instituta za Noetike, dr Edgar Mitchell.


Preporuka:  Oko Sahare – Otkrivena lokacija Atlantide


www.svettajni.com

ZANIMLJIVOST:

Photo source pixabay.com

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti