Političke misterije 

Tajanstveni svetski lokaliteti

Zašto nas zanimaju zabranjena mesta, mesta koja nisu dostupna široj javnosti? –Prvenstveno zato što čuvaju mnoge tajne, misterije i veoma su zagonetna.

Danas u svetu postoji veliki broj lokaliteta na kojima je zabranjen slobodan vid kretanja. Nama najpoznatiji lokalitet jeste ’Oblast 51’ u Americi.

Prema informacijama kojima mi raspolažemo, ova oblast je orjentisana ka istraživanju letelica i oružja. Naravno, ovo je samo ’površinska’ informacija. Zašto?

Ovo je oblast u kojoj naučnici i vojni stručnjaci testiraju sve moguće abnormalne eksperimente. Postoje i dokazi (slike), na kojima je jasno prikazano vanzemaljsko biće nad kojim naučnici vrše eksperimente.

Takodje su i uslikani takozvani ’leteći tanjiri’ na području ove oblasti. Veoma zanimljivo. Sve ovo dopunjuje i priča da NLO redovno posećuju ovu oblast.

Ko zna, možda su i u redovnom kontaktu sa njima?

Svako ko kroči na ovo tlo, može biti ubijen. Čuvarima je naredjeno da svako nepoznato lice koje se nadje u ovoj oblasti bude odmah likvidirano.

Surovo, zar ne?

Sve ove informacije nam nagoveštavaju da oblast 51 krije mnogo toga. Od ostalih nedovoljno istraženih lokaliteta (za javnost), jeste i Centar Maunt.

Ovaj centar je veoma interesantan. Prvenstveno ovaj centar nema sličnosti sa oblašću 51. Ovaj centar je prevashodno izgradjen u slučaju apokaliptičkih nepogoda.

Sagradjen je 1951.-e godine za vreme trajanja takozvanog ’hladnog rata.’ Da li su se  Amerikanci plašili mogućeg napada od strane Rusije, te je i zbog te okolnosti ovaj centar sagradjen ili..?

Nadajmo se da ovaj centar nece biti nikada korišćen, jer bi u suprotnom značilo da se nešto veoma loše sprema za našu planetu.

Poznata neistražena oblast jeste i Baza Menvit Hil. Ova baza je izgradjena u Velikoj Britaniji za vreme trajanja ’hladnog rata’.

Ova baza je direktno povezana sa globalnom špijunskom mrežom Echelon. Da li to znači da je glavni zadatak ove baze špijunaza?-Upravo tako.

I to špijunaza na globalnom nivou. Špijuniraju teroriste, dilere, političke i diplomatske delegacije kao i mnoge druge.

Da naglasim, ovo je samo jedna od mnogih drugih baza/korporacija koje se bave globalnom špijunazom. Da li to znaci da je i šira javnost pod osmatranjem? – Moguće, što da ne?

Danas smo upućeni u mnoge špijunske afere, a jedna od globalnih jeste upravo internet. Upravo je internet, odnosno društvene mreže glavni vid praćenja šire javnosti.  Globalno rečeno, svi smo ’pod lupom’.

Medju navedenim lokalitetima, nalazi se još bezbroj istih ili sličnih. Danas je ceo svet obavijen velom misterije. Ne znamo šta nas očekuje svakog jutra kada otvorimo oči.

Ne znamo šta da ocekujemo u bliskoj  budućnosti. Menja se.  Jednostavno svet nije ono što je nekada bio.


Preporuka:  Čovek koji je sahranjen 64 milijarde kilometara od Zemlje


Ovaj tekst vam je otkrio samo mali delic neistraženog prostranstva.  Mali delić, ali ipak veliki korak ka otkrivanju mračne prostorije u kojoj se mi nalazimo.

Photo by Robert Stearns from Pexels

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti