Političke misterije 

Vikiliks: Sledi globalno izumiranje za 20 godina zbog kretanja magnetnog severa prema ekvatoru

Prateći još jednu dokumentaciju VikiLeaksa koja je procurila, otkriveno je da je Džon Podesta, menadžer kampanje bivšeg američkog predsedničkog kandidata Hilari Clinton, primio e-mail u kojem navodni član kanadske tajne organizacije, Ken Coffin, tvrdi da bi čovečanstvo moglo izumreti za 20 godina, kada će doći do pomeranja Magnetnog Severnog Pola.

Zanimljivo je da, prema studijama, magnetno polje naše planete može da se preokrene u našem životu.

Prema mišljenju stručnjaka, položaj Južnog pola se pomerio i ne nalazi se baš na Antarktiku, a veruje se da se Severni pol „trči“ preko Arktičkog okeana.

Čini se da magnetno polje Zemlje propada, što može ozbiljno oštetiti naše klimatske i električne mreže širom sveta.

Čovek koji je kontaktirao gospodina Podestu tvrdi da bi kretanje magnetnog pola moglo da dovede do toga da čovečanstvo nestane sa lice planete pošto bi se katastrofalni događaji mogli dogoditi na našoj planeti.

Na e-mailu dalje piše:

“Predstavljam vam kanadsku organizaciju koja zvanično ne postoji, a koja izgleda kao DARPA, ali radi sa vladom na ostvarivanju pozitivnog rasta.”

Agencija za napredne istraživačke projekte (DARPA) je prava agencija koja u osnovi razvija „novu tehnologiju“ i promoviše nacionalnu bezbednost. U poruci koju je čovek napisao, stoji da predstavlja tajnu organizaciju:

“Naši interesi leže u doprinosu pozitivnom rastu čovečanstva. Mislimo da možemo učiniti svet boljim, sretnijim i mirnijim. Ali to ne možemo da uradimo ako se dogodi masovno izumiranje. Kada se magnetni severni pol kreće prema ekvatoru, potrebna nam je pomoć. Magnetni Sever je sada oko Sibira. Za 10 godina biće preko Crnog mora. Za 20 godina biće preko Indonezije.”

Hoće li katastrofalni događaji uništiti modernu civilizaciju?

Zanimljivo je da su naučnici zaključili da se magnetni severni pol trenutno kreće brzinom od 25 milja godišnje, a stručnjaci čak predviđaju da će za nekoliko decenija doći u Aziju.

To znači da bismo mogli ući u geomagnetski preokret gdje su Zemljini polovi zapravo preokrenuti. Međutim, stručnjaci predviđaju da se to neće dogoditi uskoro, i da će se to najverovatnije desiti u narednih nekoliko hiljada godina, i da se to već desilo u prošlosti „bez značajnog uticaja na čovečanstvo“.

Međutim, mnogi ljudi veruju da je e-mail koji je dobio Podesta samo obmana jer se spominju i vanzemaljci. Čovek koji je kontaktirao gospodina Podesta je takođe napisao:

“Zanimalo me je zašto NASA hrani kanadsku svemirsku agenciju pogrešnim informacijama o određenim scenarijima anomalija koji se dešavaju. Naša inteligencija je ograničena. Zašto smo isključeni i zatvoreni?”

“Zahtevamo potpuno otkrivanje svih vanzemaljskih kontakata i svih ugovora koje su SAD dogovorile sa strancima. Možda imamo slabu inteligenciju, ali smo ustanovili da smo mi proizvođači hrane, rada i resursa za vanzemaljske gospodare. Naše informacije su došle iz vašeg Ministarstva odbrane, neobavezno i nezvanično od strane pouzdanih izvora.”

“Sada želimo da znamo da li ćemo dobiti ruku za stolom ili ćemo biti izostavljeni kao prošli put? Samo treba da znamo sa kim i sa čim imamo posla. Koje su njihove namere? Jesu li neprijateljski raspoloženi? Možemo li ih zaustaviti ako je potrebno?”

“Naši neuspeli pokušaji hvatanja NLO-a pokazali su koliko smo slabi. To je zato što ne znamo protiv čega se borimo. Treba nam više podataka.”


Preporuka: 15 Neverovatnih činjenica o Titaniku koje NISTE znali


“Ako budemo mogli pronaći saveznike koji će nam pomoći da to poželimo. Ili ćemo za 20 i više godina svi ionako biti mrtvi. Ako se SAD dogovore, sada bi bilo pravo vreme da počnemo sa uslugama!”

Kakvo je Vaše mišljenje? Pišite nam u sekciji komentata!

Svettajni.com

Image by Yuri_B from Pixabay

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti