Da li ste znali? Uncategorized 

NAGRADNA IGRA! Youtube kanal Svet tajni sprema iznenađenje za naše verne pratioce!

Youtube kanal Svet tajni sprema iznenađenje za naše verne pratioce!

Odlučio sam da u sklopu današnjeg novog videa(izlazi oko 17:45h) na našem Youtube kanalu Svet tajni podelim 3 knjige iz oblasti misterija! 

Beležimo zaista velike preglede na dnevnom nivou na Svet tajni youtube kanalu, tako da je ova nagradna igra najmanje što mogu ja Vama da pružim u znak zahvalnosti što me već duži period pratite na Youtube-u!

Kako da učestvujete?

Pravila su jednostavna. U sklopu današnjeg video klipa ću prezentovati 3 knjige iz oblasti misterija koje ću da podelim Vama.

Kako bi učestvovali u nagradnoj igri, treba da nas zapratite na Svet tajni youtube kanalu, zatim da lajkujete video koji ću danas objaviti, a da nakon prva dva koraka, u sekciji komentara (ispod videa na youtube) napišete zašto baš vi zaslužujete knjigu ili bilo šta što bi vi okarakterisali kao kreativan odgovor.

  1. Zaprati Svet tajni
  2. Lajkuj video na youtube
  3. Napiši kreativan komentar

Jednostavno! 🙂

Izvlačenje nasumično 3 dobitnika je u SREDU, 30. JANUARA. Najverovatnije da ću pobednika proglasiti na našem youtube kanalu u sklopu videa, ali svakako nas pratite na svim mrežama, jer ćete biti blagovremeno obavešteni o svim potrebnim informacijama.

Srećno svima! 

www.svettajni.com

ZAPRATI ME NA:

Povezane vesti