PREMIJERNO! U subotu novi video sa NOVIM SPIKEROM na youtube kanalu Svet tajni!

Kao što ste mogli i da primetite po naslovu, novi spiker na našem youtube kanalu Svet tajni!

Već duži period razmišljam da angažujem profesionalnog spikera koji će mene zameniti na youtube kanalu Svet tajni. Smatram da je ovo veliki korak napred, jer težim ka tome da video klipovi budu što boljeg kvaliteta.

Sada i zvanično imam priliku da najavim da u SUBOTU (23.03.) u 17:30h na našem youtube kanalu Svet tajni očekujte novi video sa NOVIM SPIKEROM!

U svemu ovome VI imate glavnu reč. VI ćete odlučiti da li želite novog spikera ili da se ja vratim tom poslu 🙂 Ako mene lično pitate, novi spiker je potreban kanalu kako bi podigao sam kvalitet video klipova, a i meni lično, jer će mi u velikoj meri olakšati posao oko izrade novih klipova.

Imam u planu da sredinom godine ili krajem leta počnem da snimam na mom engleskom kanalu – Secrets (Tajne), pa bih vas zamolio da me i na tom kanalu zapratite, jer ću i tamo biti aktivan.

U celoj ovoj priči mi je potrebna Vaša pomoć. Nadam se da će neko od vas biti u prilici da donira razvoj Svet tajni preko PayPal-a —> https://www.paypal.me/svettajni kako bih mogao da pokrijem troškove sajta, a od sada i spikera na kanalu. Ukoliko niste u mogućnosti da donirate preko PayPayl-a, već preko računa ili putem nekog drugog vida plaćanja, javite mi se na mail: svettajniurednistvo@gmail.com ili facebook Svet tajni.

Da ne dužim previše, budite spremni za SUBOTU! Uključite zvonce na kanalu i strpljivo čekajte NOVI video sa NOVIM SPIKEROM u 17:30h!

Verujte mi da imam veliku tremu zbog vaše reakcije.

Pratite nas!

Svettajni.com

ZAPRATI ME NA: